IMG_9634

Soms is het weer gewoon té mooi om binnen te blijven. Ja, zelfs in de herfst! Hetzelfde geldt voor sporten. Hoe fijn is het als je de frisse buitenlucht kunt opsnuiven en je tegelijkertijd lekker kunt trainen? Wij hebben speciaal voor jou tien Onefit buitenlocaties op een rijtje gezet.

1. Outdoor Boxing – Great

Bij de bokstraining van luxe sportclub Great wordt je flink onderhanden genomen. Erg fijn om conditie op te bouwen en de vetverbranding omhoog te gooien!

2. Bootcamp – The Bootcamp Club

Tijdens een lesje bootcamp bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Je gaat hardlopen, interval-trainen en verschillende fitnessoefeningen uitvoeren. Pittig, maar erg effectief!

3. Hardlooptraining – Palestra Sports

Wil jij jouw renvaardigheden een flinke boost geven? Kies dan eens voor een te gekke outdoor hardlooptraining. Je werkt je goed in het zweet en focust tegelijk op techniek, zodat je het de volgende keer nóg beter zal doen.

4. Bootcamp Outdoor – Spa Zuiver

Spa Zuiver bevindt zich aan de rand van het Amsterdamse bos en er is bijna geen mooiere locatie om buiten te sporten! Gelukkig vonden zij dat ook en daarom kun je behalve de vele indoor lessen, nu ook een outdoor bootcamp training volgen.

5. Suppen– Kano & Sup Center Amsterdam

Suppen is hot! En jij kan het ook via je OneFit pas uitproberen. Het is alleen wel ietwat anders dan gezellig op een plank staan, want er moet ook gewerkt worden. Met een groep paddel je door de Amsterdamse grachten heen en zal je oefenen met de techniek.

6. SUP & Yoga – M&M Stand up paddling

Yoga en suppen gaat –mits je goed kan balanceren- heel goed samen. Tijdens de lessen worden de boards vastgelegd om afdrijven te voorkomen. Iedereen kan mee doen, maar het is wel handig als je al eens één gewone sup les hebt gevolgd. Je werkt tijdens zo’n les aan je stabiliteit en balans.

7. HIIT – iLoveWorkingOut

HIIT is misschien wel een van de meest populaire trainingsvormen van dit moment. Hierbij train je op een snelle; efficiënte, maar vooral intensieve wijze. Je moet hiervoor wel over een zekere basis fitheid beschikken, want met name het interval gedeelte is heftig.

8. Combi- Baby & Kids Boost – De energie brigade

Ook aan de mama’s hebben we gedacht, want het leven van een moeder met jonge kinderen is druk!  Bij de energie brigade kun het je nu samen met je kind sporten in het Amstelpark. Das nog eens gezellig!

9. KettleBell training – KettleBell Outdoor

Dit lijstje zou niet compleet zijn als er niet ook nog een Kettlebell training bij stond. Deze training wordt gegeven in het Vondelpark, in de vorm van een bootcamp. Je gebruikt hierbij vooral je eigen lichaamsgewicht en natuurlijk …de KettleBell! Iets voor jou?

10. Mommy Bootcamp – The Bootcamp Club

Ben jij ongeveer acht weken of langer terug bevallen en wil je weer sporten en strakker worden? Speciaal voor moeders kun je nu behalve reguliere bootcampsessies nu ook speciale mommy bootcamp lessen volgen. Hier werk je vooral aan strakke billen, benen en buik!

Zo dat waren ze weer alle tien! Welke ken jij al en welke zou jij graag nog eens proberen? Vertel het ons in de comment-sectie. Wij zijn nieuwsgierig!

One Fit’s Sophie test allerlei groepslessen door heel Amsterdam. Daarnaast voorziet ze jou ook graag van een flinke dosis ‘fitspiratie’. Deze fitgirl is 23 jaar oud, heeft een eigen food, health en fashion blog (www.radishtowear.com) en spendeert al haar vrije tijd het liefste in de gym.

Tags: