Yes, we hebben er even op moeten wachten maar the sun is out! Hello sunshine, laat de indoor sportschool even voor wat het is en geniet van zomerse beach workouts in mooiste sportschool die er is: het strand. Den Haag is met zijn ligging aan de kust ongetwijfeld de hoofdstad van de beach sporten. Met het OneFit abonnement hoef je niet te kiezen tussen sporten of het strand, you can do it both! Geniet van de frisse zeelucht, het zand en de zon tijdens een beach workout bij één van de volgende sportlocaties die je onder geen beding mag missen. Dit is jouw zomer workout top 10:

1. Beach Fitness bij The Hague Beach Fitness Club

The Hague Beach Fitnessclub

Voor een echte hip, hot en happening workout ga je naar deze geweldige sportschool: The Hague Beach Fitness Club. Wat een fantastische plek, Chris Nolles en Martijn Delft zijn de helden achter dit toffe concept en bezorgen jouw de ultieme workout experience aan de kust. Doe mee aan een groepsles in het zand of maak gebruik van de ‘open gym’ – zo hoef je nooit te kiezen tussen sporten en het strand!

2. BeachBoost bij BeachBoost Schevingen

BeachBoost

Sporten bij BeachBoost wordt omschreven als een feestje. En dat snappen wij, want een workout op het strand terwijl je de frisse zeelucht inademt daar wordt je toch gelukkig van? En dan krijg je ook nog eens les van een heuse beach fan: Melanie Visser. Deze powervrouw geeft de Beach Boost lessen waar je gegarandeerd een summerproof body van krijgt. Dit noemen wij nou echt win-win.

3. Surfit bij Gezond aan Zee Outdoor

Gezond aan Zee Outdoor - Surfit

Iedere dinsdag om 19.30 kan je met Gezond aan Zee Outdoor de golven in Scheveningen trotseren onder de professionele begeleiding van Ruurd Mosterd of Joost Bakker. Kracht, conditie, power en stabiliteit komen allemaal aan bod tijdens de Surfit lessen. Fit worden op de golven, beter wordt het niet! Let op: voor de Surfit lessen is het basisniveau groene golfsurfen een vereiste.

4. Interval looptraining bij Fitter Sport

Fittersport

Bij Fitter Sport wordt het duin flink benut! Chase the runners high in Kijkduin, dat is hardlopen met een extra dimensie. Door de intervallen tijdens deze training gaat je hartslag flink omhoog. Je conditie krijgt een boost door de verschillende cardio oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van de trappen en heuvels die je in Kijkduin tegen komt. De trainers bij Fitter Sport zorgen voor een unieke sportbelevenis!

5. Wellness bij Amrâth Kurhaus

Zwembad Amrâth Kurhaus

Cliché maar ontzettend waar: bij inspannen hoort ontspannen. En het mooie bij is dat je dit bij vijfsterrenhotel Grand Hotel Amrâth Kurhaus gewoon kan combineren! Deze ultra chique OneFit locatie beschikt over alle nodige wellness faciliteiten én heeft voor de fanatiekeling ook een kleine gym waar gesport kan worden. De spa beschikt ook een buitenterras met ligbedden, met mooi weer een absolute aanrader. Nog een extra bonuspunt, vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de Scheveningse kust.

6. Zomeryoga bij Yoga voor Ieder

oYoga voor Ieder - Zomeryoga

We zijn het er vast allemaal over eens: yoga is fijn, punt. Maar bij Yoga voor ieder kan je wel héél speciale yogalessen volgen, yoga op het strand! De zon achter de duinen, de frisse wind en je voeten in het zand maken deze lessen tot een bijzondere ervaring. Écht zo’n les die gewoon zelf moet gaan ervaren. Dat kan iedere zaterdagochtend om 09.30 bij strandtent MillersBeach, laat je deze zomer verassen door de yogadocenten Manon of Melita.

7. Yoga bootcamp bij Bootcamp Team Den Haag

Bootcamp Team Den Haag - yoga bootcamp

In plaats van yoga op je mat, yoga op je handdoek. Klinkt top toch? En om dit verhaal nog beter te maken, je combineert tijdens deze workout best of both worlds: Yoga & Bootcamp! Bootcamp Team Den Haag geeft deze super fijne yoga bootcamp aan het strand waarbij de omgeving zal zorgen dat je hierna energiek doch ontspannen zal zijn. Niet alleen de yoga bootcamp is fijn, eigenlijk alle trainingen die Bootcamp Team Den Haag verzorgt zullen er voor zorgen dat jij summerproof zal raken!

8. Wellness bij Carlton Sports Health Centre

Carlton Sports Health Center

Nog zo’n fijne wellness locatie in Den Haag die prachtig gelegen is aan de kust. Je kan hier heerlijk relaxen of zwemmen in de spa. Ook is er een kleine fitnesszaal aanwezig waar eventueel nog kan worden gesport. Kom ontspannen (en eventueel inspannen) bij Carlton Sports Health Center en vergeet niet een fijne strandwandeling te maken na je bezoek!

9. Beach Bliss strandyoga – Karina Delfos Yoga Lifestyle

Beach Bliss strand yoga - Karina Delfos Yoga Lifestyle

De Beach Bliss strandyogales van Karina is een bekende op het Zuiderstrand. En dat is niet zo gek, Karina is een fijne teacher die met rust en plezier haar lessen geeft. Mocht het weer toch ietsje tegenvallen? Dan is het good to know dat de yogalessen gewoon doorgaan in de speciale yogaruimte van Strandpaviljoen Pier 32.

Zin gekregen in deze beach workouts aan (of in de) zee? Probeer gewoon alle opties, je hebt de hele zomer! Met OneFit heb je met één abonnement toegang tot al deze super toffe top locaties. Check it out hier: OneFit Den Haag.

Tags: