Jullie recensies zijn awards waard. Eerlijk gekozen door de OneFit members zijn onze award winnaars. In de categorie BEST BOOTCAMP in Den Haag is de winnaar van 2016 Bootcamp Team. Over de trainers wordt stuk voor stuk geschreven dat ze motiveren, uitdagen en corrigeren. Jullie belonen dit enthousiaste en energieke team dan ook met vijf sterren en een 9.7. Bootcamp Team gaat op naar een 10!

award-winnaar-Bootcamp Team

Bootcamp Team in Den Haag geeft uitdagende trainingen waar je energie van krijgt. De groepen hebben een goede en ontspannen sfeer, de reviews die deze organisatie krijgt zijn enkel lovend. Vooral de persoonlijke aanpak wordt door de OneFitters ontzettend gewaardeerd. En niet zomaar, dit is de kernwaarde die de oprichters Richard en Nanda hebben voor Bootcamp Team. Je krijgt hier niet zomaar les van de eerste de beste trainers. Nee bij Bootcamp Team wordt er gehamerd op individuele begeleiding in de groep. Je kan hier dan ook niet ongemerkt de kantjes er vanaf lopen, de trainers kennen je namelijk bij naam!

Bijzonder leuke mensen

Richard vertelt over Bootcamp Team; ‘Onze trainers zijn stuk voor stuk bijzonder leuke en enthousiaste persoonlijkheden. De persoon die de training geeft maakt echt deel uit van het succes. Meer dan bij een gemiddelde groepsles is de waardering van een bootcamp les afhankelijk van de persoon die de training geeft. De workouts zijn gevarieerd en intensief maar wel gebaseerd op het fitheid niveau van de deelnemer, niet iedereen is het zelfde. Een goede trainer is in staat om te zorgen dat iedereen die deelneemt het maximale uit zichzelf haalt. Bij een bootcamptraining wil je bereiken dat de sporter op eigen niveau volledig wordt uitgedaagd.’

Niet alleen je naam wordt onthouden bij Bootcamp Team, er wordt goed geluisterd naar de sporters. Als jij last hebt van een blessure dan wordt dit onthouden en kan hier direct op worden geanticipeerd. Naast dat je kan trainen in de fantastisch mooie parken van Den Haag is een workout op het strand een dikke aanrader. Sporten op het strand is niet alleen uitdagend maar ook een hele ervaring. Eigenlijk kan je wel stellen dat dit unieke workouts zijn; trainen in de zeelucht aan de prachtige kust van Scheveningen!

Bootcamp Team Den Haag

We vroegen Richard ook naar het komende jaar; ‘De goals? We willen groeien in de regio’s waar we al actief zijn. Misschien wel van 130 trainingen per week naar 200. En natuurlijk een OneFit 2017 award erbij!’

Op zoek naar een fantastische training in de buitenlucht met individuele begeleiding in een groep? Aan het begin van de les wordt de hand geschud en jouw naam onthouden: reserveer een les bij deze Bootcamp winnaar van 2016.

Tags: