Jullie recensies zijn awards waard. Eerlijk gekozen door de OneFit members zijn onze award winnaars. In de categorie BEST BOOTCAMP is de winnaar van 2016 Kettlebell Outdoor. Het buitensporten in samenspel met de kettlebells blijkt een gouden combinatie. Jullie belonen deze outdoor locatie met maar liefst een 9.2! Van één klant met papieren strippenkaart naar een gevestigde naam met meer dan 200 lessen per maand. Rüben en Tom: gefeliciteerd met jullie vijf sterren locatie!

Kettlebell Outdoor

Weer of geen weer

Toepasselijk wordt de award aan Kettlebell Outdoor uitgereikt in de sneeuw. Want wordt ons meteen door Tom verteld; ‘weer of geen weer, de les gaat door!’. ‘De vaste sporters bij Kettlebell Outdoor zijn hiermee bekend, nieuwe deelnemers willen nog wel eens opbellen met slecht weer of de les eigenlijk wel door gaat.. So you know, het gaat altijd door!’ Deze passie en motivatie is dan ook kenmerkend voor het gehele team.

Kettlebell Outdoor

Sporten en de nerd uithangen

De lovende recensies komen niet uit het niets, deze mannen weten namelijk waar ze het over hebben. Met beide een academische achtergrond in bewegingswetenschappen vinden ze het heerlijk om hun kennis toe te passen. En dat is handig bij de oefeningen met deze zware gewichten. Bij Kettlebell Outdoor krijg je op een veilige en effectieve manier les, zo haal je het allerbeste uit je workout. De keuze voor de kettlebell is er dan ook niet zomaar; er kan eindeloos worden gevarieerd met de oefeningen en het maakt de training super functioneel. Dat de frisse lucht hierbij helpt maakt het plaatje helemaal compleet. De kb’s gaan van 4 tot 32 kilo en zijn daarom voor ieder geschikt. Toch wordt er niet alleen met de ‘zware jongens’ getraind, deze award winnaars geven ook fantastische bootcamps!

De goals voor 2017 zijn ook al uitgesproken. Er gaat een derde park veroverd worden. Welke houden we nog even geheim, maar hou het rooster in de gaten!

Nog  niet met deze winnaars getraind? What ya waiting for; reserveer snel een les in het Vondelpark of Oosterpark. Let’s go outside and enjoy the fresh air!

Tags: