Jullie recensies zijn awards waard. Eerlijk gekozen door de OneFit members zijn onze award winnaars. In de categorie BEST CROSSFIT is de winnaar van 2016 Reebok CrossFit 020. Deze locatie is door Reebok onderscheiden tot de enige Reebok CrossFit locatie in heel Nederland! Dat zegt natuurlijk eigenlijk al genoeg, maar een extra bevestiging is het prachtige cijfer wat jullie hebben gegeven; een 9.2! Reebok CrossFit 020 kenmerkt zich door het super dedicated team waarbij de techniek van het sporten ten alle tijde voorop staat. Een mooie box, zeer gastvrij en goede begeleiding!

Reebok CrossFit 020 OneFit

CrossFit

Zelfs tijdens lunchtijd wordt er volle bak getraind bij Reebok 020. Er hangt een energieke vibe in deze stoere ruimte. Geen spiegels maar beslagen ramen door het harde werken van de gemotiveerde CrossFitters. We spraken met Mark, de manager van deze 500m2 grote CrossFit box in Amsterdam Zuid. Hij vertelt ons met nadruk; ‘CrossFit is voor iedereen’. ‘Veel mensen zijn namelijk onzeker om met CrossFit te beginnen. Ze hebben het idee dat je super fit moet zijn. Dit is echt niet waar, iedereen traint hier op eigen niveau omdat de oefeningen en bewegingen gemakkelijk kunnen worden aangepast.

slam balls crossfit

De drempel over

‘We willen deze onzekerheid dan ook graag wegnemen, echt iedereen is welkom. Mensen met rugklachten, een muisarm, migraine.. Kom langs! Veel leden hebben die klachten hier overwonnen. We merken dat als iemand eenmaal de drempel over is er een nieuwe CrossFit fan is geboren. Waar we hier echt op hameren is de techniek. We trainen daarom per les met meerdere coaches om zo te kunnen helpen waar nodig. Onze docenten zijn goed opgeleid en weten écht waar ze over praten. Dat is voor ons wel een pre, door foutief trainen ontstaan blessures. Als je nieuw bent bij ons dan krijg je daarom extra aandacht, maar we gaan wel voor het maximaal haalbare!’

Ook een WOD volgen bij Reebok 020? Je bent van harte welkom, reserveer snel een workout en zorg zelf voor beslagen ramen!

Meer weten over deze CrossFit box? We spraken al eens met Erwin van Beek, de oprichter van deze top locatie.

Tags: