In het Vondelpark wemelt het vaak van de bootcamp- en hardloopklasjes. Kan motiverend werken, maar met je OneFit-abbo kun je dus in nog veel meer parken trainen! Een overzicht: 

c700x420

Oosterpark: Speciaal voor sporters met kids: op donderdag en zondag kun je met de Energie Brigade meedoen aan een lesje Mama-, Belly- of Energyboost. Bij iLoveWorkingOut kun je kiezen uit Boxen, Bootcampen (op verschillende niveau’s) of een half uur HIIT. En krachttraining in de buitenlucht doe je bij KettleBell Outdoor tijdens een van hun earlybird (7.00) of avondlessen.

Ook in het Amstelpark heeft de Energie Brigade (op zaterdag) een speciaal programma voor mommy’s to be en ouders met jonge kinderen.

In het Westerpark geeft Mey Lifestyle Coaching op dinsdag en donderdag HIIT-trainingen van een uur en Bootcamp Inc. traint er op maandag, dinsdag, donderdag én zaterdag. 

En ook in het Rembrandtpark kun je kiezen: bij Health Club Open Air een Bootcamp, Crossfit of Kick Fit-les of women only trainen bij iLoveWorkingOut. Met die laatste kun je ook in Park Frankendael en het Beatrixpark sporten.

Voor de jongens van Boostcamp moet je wel speciaal naar het Vondelpark, waar Mey Lifestyle Coaching, iLoveWorkingOut, KettleBell Outdoor, Health Club Open Air en Bootcamp Inc. ook wekelijks te vinden zijn.

En last but not least

In zowel het Theo van Goghpark op IJburg als het Sloterpark geeft Health Club Open Air Crosstraining en Bootcamp. En in Middenhoven (Amstelveen) kun je als ouder je week goed beginnen bij de Energie Brigade. Bootcamp Inc. geeft verder nog trainingen in het Nelson Mandela Park en het Sarphatipark in Amsterdam.

 

Foto: Bootcamp Inc.

 

Tags: