Conditie opbouwen, controle krijgen over je lichaam, spiermassa kweken en jezelf daadwerkelijk leren verdedigen.. Vechtsport beoefenen omvat veel meer dan alleen maar een beetje slaan en schoppen. Tijdens een training werk je aan fitheid maar vergroot je ook je zelfvertrouwen, focus en discipline. Goed voor lichaam én geest dus, en na zo’n harde training stap je sowieso met een voldaan gevoel weer de deur uit. In Amsterdam heb je als OneFit lid keuze uit een aantal hele toffe vechtscholen waar ze de expertise en ervaring in huis hebben om jou naar het volgende level te coachen. 

boxing2

Amsterdam Training Center
Het Amsterdam Training Center is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een goede vechtsportschool in Amsterdam Zuid. Hier kun je terecht voor kwalitatief goede lessen MMA en Bokszaktraining. Verwacht geen poespas maar een plek om gewoon lekker hard te trainen met goede begeleiding en de mogelijkheid om je techniek iedere training te verbeteren.

hap

Yung Hap
Heb je zin om regelmatig goed af te zien en te werken aan een duurzame lichamelijke en geestelijke uitdaging? Dan ben je bij Yung Hap Tang Soo Do aan het goede adres. Bij Yung Hap leer je volgens een traditioneel vecht-systeem hoe je jezelf doeltreffend kunt verdedigen. Fitheid en techniek-beheersing zijn daarbij twee belangrijke peilers. Hoofdtrainer Koert Broekman, heeft meer dan twintig jaar ervaring in het Tang Soo Do, waaronder meerdere Nederlandse, Europese en wereldtitels.

vos2

Vos Gym
Bij Vos Gym heb je de keuze uit een rijk aanbod van vechtsporten zoals Thaiboksen, Boksen, Taekwondo, MMA, Jiu Jitsu en Savate. Er zijn aparte groepen voor de jeugd, recreanten en de professionals. Vos Gym is dé plek voor jou als je gewoon lekker hard wilt trainen, aan je techniek wilt werken en niet teveel poespas eromheen verwacht.

ettaki

Ettaki Gym
Ettaki Gym is ontstaan uit passie voor de vecht- en verdedigingssport. Het gaat hier niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid. Je krijgt hier lessen met professionele begeleiding van ervaren trainers op het gebied van kickboksen, thaiboksen en taekwondo. Om je lichaam sterker en fitter te maken kun je bij Ettaki ook krachttraining en cardio doen. In dit kader is er ook een wekelijkse parkrun op zondagochtend in het Vondelpark, deze is gratis toegankelijk voor iedereen.

rumble

Ready 2 Rumble
Ready 2 Rumble is een toffe gym in het hartje van de Pijp, gevestigd in de Quellijnstraat op de derde verdieping (boven een kinderdagverblijf). De zaal is lekker ruim van opzet en super licht. De eigenaresse Karina en de andere ervaren trainers zijn echte professionals en weten je iedere keer weer goed op te zwepen om het maximale uit jezelf te halen. Je kunt hier, naast CrossFit workouts, terecht voor zaktrainingen kickboksen en boksen.

Tags: