Ein-de-lijk. De Android app is klaar! Android gebruikers hebben iets langer moeten wachten maar de app is vanaf nu te downloaden in Google Play Store. Geen gedoe meer met je pas en altijd alle gegevens bij de hand, super handig!

Hoe de app werkt lees je hier:

dia01

dia02

dia03

dia04

dia06

dia07

dia08

dia09

dia10

dia11

dia12

dia13

dia14

Wat handige feitjes:

  • Net lid geworden? Met de app kan je direct aan de slag! Je hoeft dus niet eerst te wachten tot je de OneFit pas hebt ontvangen.
  • Zodra je met de app incheckt wordt je pas gedeactiveerd, deze is dan niet meer bruikbaar. Het kan natuurlijk gebeuren dat je telefoon het niet doet en je toch wilt gaan sporten. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je verder.
  • Inchecken voor een les kan enkel vanaf 30 minuten voor aanvang, tot maximaal 5 minuten na het begin van de les. Hierna kan je niet meer inchecken en heb je je reservering gemist. Het is daarom belangrijk dat je altijd op tijd voordat de les begint incheckt!

We hebben ontzettend hard aan de app gewerkt, maar het is mogelijk dat er nog wat kleine foutjes in omloop zijn. We hopen op jullie begrip hiervoor en geen zorgen: onze klantenservice staat voor jullie klaar! We helpen graag bij vragen en verbeterpunten.

Tags: