Vrijwel mijn hele leven sport ik al. Van Ballet tot Turnen en van Streetdance tot Hockey. Tijdens mijn studietijd in Groningen verwisselde ik mijn hockeystick al snel voor een paar hardloopschoenen en een abonnement op de sportschool. Toen ik naar Amsterdam verhuisde zag ik hoe groot het sportaanbod in onze hoofdstad is. Dit resulteerde in drie verschillende sportabonnementen bij drie verschillende scholen: een rip uit mijn lijf. En toen was daar OneFit, geweldig! Ik hoefde er geen seconde over na te denken en sindsdien ben ik hooked en vind ik sporten leuker dan ooit tevoren. Het verveelt namelijk nooit. De keuze is reuze! Ik neem jullie een weekje mee en deel hierbij dan ook graag een kleine selectie van mijn favorieten:

Dinsdagavond – Booty training @ Train More (de Singel)
Ik was al fan van de Pump en de Shape maar een paar weken geleden heb ik de booty training ontdekt. Lekker veel squats en lunges. Gegarandeerd goed voor een mooie bilpartij. De lesjes zijn 45 minuten en dat vind ik ideaal. En 45 minuten is zeker niet te kort voor een flinke portie spierpijn.

Woensdagochtend – Vrij spelen @ Sports World Amsterdam
Naast het volgen van lesjes vind ik het ook fijn om zelf te trainen. Gelukkig kan dat via OneFit ook. Groot favoriet is Sports World. Een onwijs grote en luxe gym. Het is zelfs onlangs verbouwd waardoor het aanbod nog beter is geworden.

Donderdagavond – Body Pump @ Medico Sportvision
Wat een prachtige sportschool is dit zeg. Heerlijk ruim en ze hebben een groot lesaanbod. Deze les van LesMills was echt pittig. Spaghetti-arms: check!

Zondagmorgen – Hot Vinyasa Flow @ Hot Flow Yoga Jordaan
Een bezoekje aan Hot Flow Jordaan mag eigenlijk niet in mijn wekelijkse schema ontbreken. De groepen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht. De lessen van Gregory Lennon zijn favoriet bij mij.

Tags: