We vinden het leuk om te weten welke locaties de OneFitters graag bezoeken. Maar waar sporten de mensen van OneFit zelf het allerliefste? Vandaag de Sportweek van Danilo, projectmanager van OneFit Duitsland:

Gek op bewegen ben ik altijd al geweest, tot en met de zomer van 2015 heb ik zelfs als professioneel danser gewerkt! Nog steeds vind ik sporten en bewegen belangrijk en vooral heel fijn om te doen. Mijn workouts zijn erg gevarieerd, ik vind echt van alles leuk! De lessen die ik via OneFit volg zijn onder andere functioneel training, HITT, Vinyasa yoga, TRX workouts, Yin yoga, Hot yoga, Freeletics, hardlopen, boksen en sinds afgelopen week ben ik ook fan van BodyPump. Mijn trainingen wissel ik graag af met meditatie.

Maandag: Mobiliteit @ Het Gymlokaal
Vandaag is mijn tweede keer bij het Gymlokaal. Nu al een van mijn absolute favorieten in Amsterdam! Afgelopen keer deed ik aan een bokszak training mee, wat super leuk was. Vandaag probeer ik de les Mobiliteit. Toffe trainer, leuke groep maar niet echt de juiste workout voor mij. Wel heel goed voor de mensen die graag nog wat meer over hun lichaam willen leren. Je kunt hier lekker de mobiliteit van jouw gewrichten en jouw bewegingssysteem testen en leren verbeteren. Heb ik echter al veel gedaan dus voor mij volgende keer weer de bokstraining!

Processed with VSCO

Dinsdag: Basic Flow @ De Nieuwe Yogaschool
Dit is mijn eerste keer bij de Nieuwe Yogaschool. Ik ben echt onder de indruk van de locatie. Heel mooi, super hipster en gewoon helemaal namasté. Normaliter houd ik meer van wat kleinere studio’s maar ik vind de sfeer hier wel heel prettig. Wij gaan met een paar collega’s van OneFit waarvan er één nog nooit eerder yoga heeft gedaan. De les is eenvoudig maar ik vind ‘back to the basics’ soms wel weer even fijn. Mooie concentratie in de zaal, dus ik heb genoten!

Woensdag – Rustdag

Donderdag – Advanced evening flow (@ locatie nog geheim)
In verband met mijn werk ben ik voor twee dagen in een hele mooie Duitse stad (ja, die bestaan wel!) om enkele partnerstudio’s te bezoeken en om acquisitie gesprekken te voeren. Welke stad moet nog even geheim blijven maar binnenkort meer hierover. De lerares was ontzettend goed. Lang niet meer zo’n goede Vinyasa les gevolgd. Het thema dankbaarheid was goed passend bij de tijd van het jaar en alle oefeningen werden met een focus op dit thema geïnstrueerd. Super leuke ervaring, pittige les.

dgy-blog

Vrijdag – Kundalini Yoga (@ nog steeds in Duitsland)
Het acquisitie gesprek in de ochtend werd meteen gekoppeld aan de deelname van een les. Mijn eerste Kundalini Yoga les ooit. Heel anders dan de Vinyasa of Ashtanga lessen die ik normaal gesproken volg. De studio is heel mooi en warm ingericht. Prima lerares die heel erg goed op de behoeftes van alle deelnemers heeft gelet. Echter voelden de mantra’s aan het begin maar vooral de chant aan het einde van de les (met track van de iPod en melodie en alles) wel erg esoterisch en zweverig aan voor mij. Ik ben meer van de fysieke yoga stijlen die meer op beweging, ademhaling en aandacht gericht zijn. Echter voelde mijn rug na deze les super smooth en was de les daarom wel een goede ervaring. Ik zal het misschien nog een keer in Amsterdam willen proberen.

Zaterdag – rustdag

Zondag – Rondje puur natuur
Vandaag heb ik erg veel zin om buiten te zijn en van de frisse herfstlucht te genieten. Ik ga daarom nog voor mijn ontbijt een rondje hardlopen. Het Rembrandtpark in, naar het Vondelpark, een paar zijweggetjes en weer terug. Voor de deur nog een korte ‘bootcamp’ met burpees, sprints, dips, planks en push ups. Na iets meer dan een uur ben ik lekker fris en wakker genoeg voor een luie zondag met vrienden en een rondje door het Stedelijk.

4

1

Lijkt het je leuk om jouw favoriete sportweek met ons te delen? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

Tags: