Sinds deze week kun je met je OneFit-pas ook terecht in Den Haag! We zijn op pad gegaan om de leukste Haagse locaties  te verzamelen, en er staan er nog veel meer op stapel.. In deze blog lichten we er alvast een paar voor je uit (en plakken we er meteen een mooie aanbieding aan vast): 

Balanzs

‘Yoga met een glimlach’ dat is het motto van eigenaresse Zsoka. Balanzs is een lichte yogastudio met state of the art infraroodverwarming (en dat is dus heel milieuvriendelijk), een lounge en ruime kleedkamers en douches. Je kunt er ontspannen Yin beoefenen, een uitdagende les Hot Yoga volgen of kiezen uit een van de vele andere yogastijlen daar tussenin. Dit najaar, na een tweede vestiging in Rotterdam, opent er in Den Haag zelfs een derde locatie.

Balanzs_332_0_X

Trainmore

In een mooi historisch pand  aan de Dagelijkse Groenmarkt, midden in Den Haag, is één van de negen vestigingen van deze sportschoolketen gevestigd. Helemaal in Train More stijl: een strak ingerichte gym met moderne apparatuur, een ruim assortiment aan gewichten en core stability materialen om vrij mee te trainen en een uitgebreid groepslesrooster. Daarnaast is er ook een grote ruimte om te boxen of een TRX-training te doen.

trainmore_denHaag_5-720x350_c_zpsd24c40f1

LINgGAN

Hartje Den Haag vind je, in een prachtig oud pand in het Spaansche Hof, yogastudio LINgGan (vrij vertaald: visie en inspiratie in het Chinees). Bij deze studio wordt er naast de yogalessen veel gefocust op ademhaling, meditatie en filosofie. Maar de diverse lessen (van hatha-, ashtanga-, en vinyasa- tot zwangerschapsyoga en pilates) zijn altijd toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. LINgGan telt twee ruime studio’s en in de zomer is er zelfs yoga op het dakterras!

Studio-GAN-small

Bootcamp Team

Bootcamp Team werd in 2011 opgericht en biedt sindsdien in verschillende steden in Nederland hun afwisselende buitentrainingen aan. In Den Haag wordt er getraind in het bos, park, de duinen of op het strand, waarbij conditieverbetering en spieropbouw centraal staan. De enthousiaste trainers hebben één missie: zorgen dat je het maximale uit je training haalt en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

energee_bootcamp_110810_940

Healthwork Fitness

In het futuristische nieuwbouwcomplex New Babylon – sinds een paar jaar een blikvanger in de Haagse skyline –  is sportschool Health Works Fitness gevestigd. Een gym zoals we hem graag zien: ruim opgezet, met persoonlijke begeleiding door gediplomeerde fitness coaches en een breed aanbod aan groepslessen – van alle Les Mills-trainingen tot Pilates, Zumba en XCO.

jpeg-1

Aanbieding!

Om onze uitbreiding te vieren hebben we nu een speciale introductie-aanbieding: als nieuw lid ontvang je maar liefst € 20,- korting op je eerste maand!

Er is geen verplichting om langer dan een maand lid te blijven. Het abonnement pauzeren of uitzetten kan tot 10 dagen voor de aanvang van de volgende periode van 30 dagen, gebeurt dit niet dan wordt het abonnement automatisch verlengd na 30 dagen.

Uitbreiding naar nog meer steden staat in de nabije toekomst op de planning. To be continued dus..

 

 

 

Tags: