In het Zuid Hollandse Alphen aan den Rijn kun je met OneFit een aantal bijzondere sportscholen bezoeken. Bij It’s All Inn Sports zijn ze gespecialiseerd in groepslessen. Al bijna 20 jaar zijn ze daar bijzonder goed in. Ook hebben ze een aantal unieke fitness-machines staan. De SprintFit is een gebogen loopband waarbij je zelf de aandrijving bent. Minder blessures en meer impact. Verder hebben ze nog de Jacobs Ladder (bekend uit The Biggest Loser USA, zie ook de foto hieronder), de ROM-machine (2×4 minuten en klaar!) en het nieuwe outdoor programma DISQ. Met de hulp van de enthousiaste vakmensen is fit worden hier een feest. Vanaf 7,50 euro per keer. Als je minimaal 20 credits koopt bij OneFit zelfs al vanaf 6,75 euro.

De Jacobs Ladder

De Orange Wellness Club in Alphen is meer dan een uitstekende fitnessclub. Orange heeft regionale bekendheid als superluxe Welllness Centre. Maar liefst 9 verschillende sauna’s, een zwembad, een whirlpool, rustruimtes binnen en buiten en nog veel meer. De fitness heeft een uitgebreid aanbod van groepslessen en state-of-the-art faciliteiten voor cardio en krachttraining. Met OneFit kun je hier kiezen: fitness of wellness. Zo betaal je een scherpe prijs voor waar jij zin in hebt. Doe jezelf een plezier met een bezoek aan Orange in Alphen. Kost je 12,50 euro per keer, dat is voor deze luxe echt een hele scherpe prijs!

Nieuw in Alphen is Fitness 365. Dit bedrijf opende een aantal jaren terug de eerste vestiging in Amsterdam. Ook in Alphen vind je 365 in een hypermodern pand. Het is echt heerlijk om in zo’n mooie cleane omgeving te sporten. Alles is hier splinternieuw en van de hoogste kwaliteit. Je kunt hier lekker veel variatie in je fitness-programma stoppen want zowel de groeps- als de individuele mogelijkheden zijn hier zeer uitgebreid.

Met OneFit kun je deze fantastisch clubs in Alphen bezoeken. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

Tags: