Het aanbod van OneFit is daverend! Daarom helpen we onze members graag een handje; we voorzien jou graag van wat extra workout inspiratie. En hey, hoe leuk is het om te kunnen antwoorden op de vraag, ”Wat ga jij dit paasweekend doen?” dat je een uurtje gaat golfen met OneFit? Sla je slag bij Golfschool Fairway in Amsterdam, geen twijfel meer over mogelijk waar jij een uurtje van je zaterdag door gaat brengen!

Golf Fairway in Amsterdam

Tiger Woods

Nee, je hoeft echt niet de skills van Tiger Woods te hebben of te beschikken over een complete golf equipment (bestaande uit diverse clubs en kekke outfitjes) voor dit uurtje golven. Je krijgt daarentegen wel les van een heuse pro: PGA professional Pieter Kramer staat voor je klaar om je verder te helpen in de golfsport. Nog nooit gespeeld? Dat maakt helemaal niet uit! In een relaxte vibe werk je samen met Pieter aan je techniek zodat je vanzelf het golfspel te pakken krijgt. Maar ook als je wel speelervaring hebt ben je welkom bij Golfschool Fairway. En nogmaals, eigen clubs zijn niet nodig – de lessen zijn inclusief materiaal! Wel (al bijna) een golf pro met eigen clubs? Neem ze vooral mee!

golfschool Fairway in Amsterdam

Sla je slag

Golfschool Fairway in Amsterdam beschikt over een dubbele driving range waarvan 25 plaatsen overdekt zijn en 25 plaatsen in de buitenlucht. Op de driving range zijn greens aanwezig met elk 3 targets, de afstanden tot elke target zijn per afslagplaats ingemeten en vind je terug op de legenda naast de afslagplaatsen. De gehele driving range is verlicht waardoor je tot 22.00 in de avond kan trainen! De oefenaccommodatie beschikt over een putting green van ruim 1000 m2. Voor je putt techniek en het oefenen van alle slopes kan je hier terecht. Daarbij is de putting green in de avonduren ook verlicht ! Maar liefst 3 pitch and chip area’s zijn er aanwezig, 1 hiervan is verlicht. Ook hier kan je slagen oefenen vanaf elke ligging en slope. Achter de pitching area in het verlengde van de Driving Range vind je het gras gedeelte waar je net als in de baan vanaf het gras mag slaan.

Zin gekregen in een potje golf? Snappen we! Je kan elke woensdag om 19.00 en elke zaterdag om 11.00 een uur lang golven! Reserveer snel je plekje.

Tags: