Ochtend of  avondmens? Ik ben echt 100% een ochtendmens, ’s avonds houd ik met moeite mijn ogen open en lig ik het liefste op tijd te slapen. De ochtendlessen bij Onefit zijn daarom echt perfect voor mij! Een lesje van 7:00 tot 8:00, vlug naar huis om te douchen en fris naar werk.

image-1

Afgelopen week koos ik voor de 7:00 Morning Flow Vinyasa les bij YAY Health Store & More. Zoals ik al eerder aangaf, in een yogales zal ik als ‘stijve hark’ nooit de beste van het klasje worden, maar ik zet gewoon door. Yoga geeft mij een bepaalde rust en zeker een flow les: geen tijd om na te denken, gewoon ademen en met de flow meegaan.

Ik vind YAY Health Store & More een leuke locatie waar het draait om een healthy lifestyle. Bij binnenkomst loop je eerst door de YAY foodstore, wat er al heel gezellig en kleurrijk uitziet om vervolgens door twee prachtige houten deuren naar de lesruimte te lopen. (Overdag is dit de YAY store, met allemaal pure, duurzame producten.) Er zijn hier geen echte omkleedruimtes of een douche, dus handig om je kleren alvast aan te hebben.

De les was met een kleine groep van 7 mensen (de max is 20) en we begonnen met een fijne meditatie om vervolgens door te gaan met het flowen en te eindigen in ontspanning. De oefeningen zijn niet te moeilijk, dus ook als beginner kun je makkelijk meekomen. Een heerlijke work-out om de dag energiek mee te beginnen en ondanks alle drukte van de week het gevoel te hebben in balans te zijn.  Namasté.

Tip
De foodstore wil ik echt als tip meegeven voor mensen die houden van raw vegan, glutenvrij, pure producten, lekkere koffietjes en thee of gezonde sappen. Heerlijk na een yogales.

Tags: