Volgens mij kun je scholieren op de middelbareschool in twee groepen delen: de gym-lovers & de gym-haters. Ik viel in de tweede. Hoewel ik vrolijk tussen alle obstakels door danste moest je mij niet vragen om over een of andere bok heen te springen. Of mensen te meppen met een harde bal. Nee. Mijn vriendinnen en ik maakte er een sport van zo lang mogelijk in de kleedkamer door te brengen. Met een grijns op mijn gezicht fietse ik dan ook vanochtend richting ‘’De Gymzaal’’: benieuwd naar wat me te wachten stond!

img_9737

Mijn beeld van een Gymzaal werd meteen in de pan gehakt. Dit was helemaal geen kille ruimte: dit is één van de knuste fitnessruimtes die ik ooit gezien heb! De missie van De Gymzaal om sporten en bewegen weer leuk te maken voor iedereen is duidelijk te voelen. Door middel van goede, fijne en professionele trainers krijgt iedereen persoonlijke aandacht. En niet alleen van professionele trainers en begeleiders, maar ook van je lotgenoten. Door de setting en uitvoering van de lessen krijg je meteen het gevoel deel uit te maken van een team!

Je kunt zowel individueel als in kleine groepen sporten. Niet met behulp van ingewikkelde machines, maar gewoon met losse materialen en je eigen lichaamsgewicht. De circuittraining die ik volgde vloog voorbij door de enorme variatie aan bewegingsoefeningen en bood uitdaging op elk niveau. Trainer Thijmen was overal en corrigeerde waar nodig: heel fijn. Zo ben je niet alleen aan het trainen, maar ook nog eens aan het leren! Met een voldaan gevoel huppelde ik de les uit.

img_9747

img_9733

Kortom, mijn ideeën over gymzalen werd flink bijgesteld en ik kom hier 100% zeker nog eens terug. Check deze nieuwe locatie out: De Gymzaal is fijn!

Marissa (23) test onze groepslessen en schrijft erop los. Als fitgirl werkt ze als personal trainer en dansdocente, maar vindt ze het ook fijn om yoga te boefenen of andere uitdagende lesjes te volgen. Ze studeert culturele antropologie & psychologie, heeft haar eigen marketingbureau Giants & Robots en werkt als Pranic Healer! Volg haar op Instagram of via www.marissaklouwer.com

Tags: