Een van mijn favoriete OneFit locaties in Den Haag is Saktiisha Yoga. Het is voor mij een plek waar ik echt even tot rust kom en niet alleen naartoe ga om even een uurtje te sporten. Bij mooi weer vinden de yogalessen buiten plaats, op het prachtige dakterras met op de achtergrond de skyline van Den Haag!

Yoga Den Haag

Yoga is meer dan een uurtje sporten

Yoga heeft verschillende aspecten. In het westen wordt yoga vaak vooral benaderd vanuit het fysieke aspect: het is goed voor je lijf. Maar achter jouw yoga practice zit een hele filosofie en bij Saktiisha Yoga Centre is die filosofie verweven in alles. Je wordt je bewust van het effect dat yoga heeft op lichaam én geest. Je ontdekt waar yoga vandaan komt en waarom het ook, of misschien wel júíst, tegenwoordig een positief effect kan hebben op jouw kwaliteit van leven.

De lessen en docenten

Saktiisha Yoga biedt veel verschillende soorten lessen en iedere docent heeft zijn/haar eigen aanpak. Over het algemeen zijn de lessen hier van hoge kwaliteit, zelf merk ik dit altijd aan het feit dat ik echt ‘in mijn practice’ zit. Na zo’n les voel ik me weer helemaal herboren!

Bij deze yogaschool kan je het beste gewoon lessen gaan proberen. Een yin yoga les is weer heel anders dan een ashtanga yoga les. Daarnaast zijn er bij deze yogaschool ook veel verschillende docenten en of een docent je ligt of niet, is ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Met twee locaties in Den Haag en vele docenten, is het aanbod hier zo groot, dat er voor ieder wel wat wils is! Ben je een yoga-beginner? De docenten en medewerkers van Saktiisha Yoga maken je graag wegwijs in de wereld van yoga.

 

Het dakterras: een oase van rust in hartje Den Haag

In de zomermaanden vind ik yoga bij Saktiisha nog nét iets fijner. Op de locatie ‘Het Spaanse Hof’ hebben ze namelijk een heel mooi, groot dakterras. Als het niet te warm of te koud is, vinden de yogalessen in de zomermaanden hier plaats. Hoog boven de drukte van de stad. Met de gevel van een oud Spaans kerkje aan de ene kant en de skyline van Den Haag aan de andere kant, is dit dakterras een ultieme oase van rust. Yoga op dit dakterras is echt een cadeautje voor jezelf!

Yoga community

Wat ik zo fijn vind aan Saktiisha Yoga Centre, is dat je er na afloop van de yoga les nog even kan blijven hangen. Thee en snacks staan voor je klaar en je kan nog even napraten samen met de mensen die daar behoefte aan hebben voordat je de drukte van de stad weer in stapt. Dit is een yogaschool met woonkamer gevoel waar ieder aspect van yoga goed tot zijn recht komt. Ben je hier nog niet geweest? Boek snel je les via de OneFit app en stap een keer binnen in deze oase van rust! Zie ik je daar?

Sakthiisa Den Haag - OneFit

Lotta is orthomoleculair voedingsdeskundige en fysiotherapeut en weet als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig te bewegen. Sporten moet volgens haar vooral heel leuk zijn! Kijk voor individuele begeleiding, blogs en inspiratie op haar Instagram, Facebook en website.

Tags: