Michelle is diëtist, schoonheidsspecialiste én visagist. Ze schrijft maandelijks over haar sport bevindingen via OneFit. Met Healthy Food Healthy Skin wilt Michelle een stukje balans meegeven in het genieten van het leven en het goed zorgen voor jezelf. Deze keer vertelt ze over het samen sporten in Den Haag. OneFit zorgt namelijk ook voor nieuwe vriendschappen!

Yoga Den Haag

Daar fiets ik dan, op hoog tempo met mijn yogamatje op mijn rug. Zoals gewoonlijk een tikkeltje aan de late kant. Al zoekende naar de yogaschool zet ik mijn fiets neer, eenmaal gevonden stond er een meisje voor de deur die vroeg of ik de lerares was. Dit was ik niet (hoop ik wel ooit te zijn overigens). Helaas ging de les door een misverstand niet door, toch wilden wij beiden nog even sporten. We zochten een les uit die een half uur later begon, KICK IT! Niet zo zen, maar wat een super leuke les bij Intension Health Club Scheveningen. Samen los gegaan op de bokszak en rond gedanst op de opliftende muziek. Hoe intenser de les werd, hoe donkerder het werd in de zaal. Discolampen sprongen van blauw naar groen. Het grappige is dat je zo niet echt door hebt hoe hard je eigenlijk aan het trainen bent. Daarbij kun je je goed focussen op de bokszak en even alles kwijt.

Boxing Den Haag

Na de training hebben Malou en ik nog een korte yogasessie gehouden en hebben we onze ontmoeting healthy afgesloten met een groen sapje. We kwamen erachter dat we beiden op zoek waren naar een nieuw huisje. Het klikte goed, dus waarom niet samen zoeken? Na een maand zoeken hebben we een cute huisje gevonden met een extra kamer. Guessss what? Dit wordt onze zen kamer met yogamatjes en meditatiekussentjes. Zodat we ook na een actieve sportles thuis nog even tot rust kunnen komen bijvoorbeeld.

Samen sporten met OneFit in Den Haag
Zo zie je dat sporten je niet alleen een fit lichaam, meer energie en kracht oplevert. Nee, het levert dus ook nieuwe vriendschappen op! Zo word ik soms uit mijn bed gebeld om te gaan CrossFitten, na korte twijfel gaan we dan toch. Mijn vrienden stimuleren mij en maken het sporten nog leuker! Hoe fijn is het dat je kunt afwisselen tussen sportscholen en activiteiten via OneFit?

Samen met een andere vriendin vaak naar Bikram Yoga Den Haag. Tijdens Bikram beoefen je een yogareeks in een ruimte van 39℃. Hier wordt niet iedere vriendin gelukkig van, maar samen kunnen wij hier enorm van genieten. Tijdens de les kijken we elkaar wel eens aan, blazen we even uit als we het zwaar hebben en proberen we elkaar te stimuleren door te zetten. Erna is vaak de vraag: ‘En, nog tijd voor een theetje?’. Dan lopen we naar een van onze favo plekjes in Den Haag en kletsen weer even bij.

Nu is de vraag niet alleen wanneer zie ik je weer? Nee, de vraag is nu ook wanneer gaan we sporten? Welke lessen neem jij deze week en wanneer heb je tijd voor theetje erna? Het handige aan OneFit is dat het past bij iedere vriendin die ik heb, de een wil een yin yoga les doen en de ander wil graag baantjes trekken. Ik ben zelf een persoon die het leuk vind vanalles te doen en kan op deze manier ook mijn vriendinnen zien.

Together we’re getting stronger, fitter and happier!

Namaste,
Michelle

Volg de missie van Michelle via haar blog op www.healthyfoodhealthyskin.nlFacebook en op Instagram. Hier kan je meer lezen over haar kijk op een goede levensstijl voor een gezonde huid door middel van de juiste behandelingen, voeding en sportlessen.

Tags: