We kunnen er niet onderuit, het jaarlijkse evenement Amsterdam Dance Event is weer begonnen. De zwart-gele vlaggen wapperen imponerend door onze hoofdstad en de straten stromen vol met (elektronische) muziekliefhebbers. Op muziek wordt gedanst, dus voetjes van de vloer! Opzoek naar een goede warming-up, je dans skills snel nog verbeteren of gewoon zin in dans? Bij OneFit zit je goed! De lessen van de aangesloten dansscholen zijn super gevarieerd, wij hebben snel een selectie gemaakt uit ons daverende aanbod.

Amsterdam 

Chassé Dance Studios
In deze prachtige locatie met maar liefst acht studio’s worden wekelijks meer dan 80 lessen aangeboden. Van bollywood tot bellydance, van hiphop & house tot streetdance, jazz en ballet. Dat noemen we nog eens een breed aanbod!

Dans Dansen 
Tijdens de lessen bij Dans Dansen werk je onder professionele begeleiding aan je conditie, spierkracht en lenigheid in een gezellige en ongedwongen sfeer. Denk aan klassiek ballet, streetdance, modern, hiphop, modern jazz, Afrikaanse dans en dancehall. (Helaas mannen… deze dansschool is speciaal voor vrouwen.)

Chalans Amsterdam
Hier kunnen de voetjes écht helemaal van de vloer, in deze paaldansstudio kan je naast het paaldansen ook terecht voor: burlesque, stretch en pole bootcamp.

Niet naar ADE of dansen buiten Amsterdam? Ook in de volgende steden kan je terecht voor een goede danssessie.

Utrecht

Touchée Dance Company
Dansen met passie, energie en plezier. Hier wordt dansles gegeven in modern, street, house, latin en heel veel meer. De lessen zijn voor jong en oud, voor wie zijn eerste stappen waagt op de dansvloer tot semiprofessionals die hun moves willen aanscherpen.

Dansstudio Get Motivated
In deze gezellig dansschool spettert het plezier er letterlijk vanaf. Het lesrooster bevat onder andere showdance, dancehall en breakdance: Get Motivated!

Den Haag

New Dance Center
Onder de bezielende leiding van Joan van der Mast worden hier in de mooie ruime dansstudio’s wekelijks vele danslessen op alle niveau’s aangeboden. 90 minuten klassiek ballet, modern-jazz of hiphop is de perfecte combi van sport, beweging en schoonheid.

Dansacademie Den Haag
Naast de muziekacademie Den Haag heeft in het prachtige Berlage Huis nu ook deze dansacademie zich gevestigd. Piloxing, klassiek ballet en modern staan hier voor de OneFitter op het rooster.

Rotterdam

Dance Imprint
Deze nieuw aangesloten locatie garandeert dat je weer met een glimlach naar buiten loopt! Probeer bijvoorbeeld eens een les Afrodance of modern-jazz.

Da Dance Studio
Ook al nieuw bij OneFit is deze dansstudio waarbij de focus ligt op het genieten van de leerprocessen. De dans gaat hier naast de vreugde en het aanleren van technieken ook over de bewustwording van het lichaam. Hier kan je onder andere terecht voor de unieke dansstijl Zouk!

No Roots Studio
No Roots heeft als productiebedrijf jarenlange ervaring met het opzetten van dansvoorstellingen en films. Qua ervaring ben je voor danslessen bij No Roots dus zeker aan het goede adres! Het aanbod varieert van Jazz tot Hip Hop en Modern onder het motto ‘There’s nothing you can’t do’.

Veel dansplezier!

Tags: