Het aanbod van OneFit is daverend! Daarom helpen we onze members graag een handje. Elke week vissen we een bijzondere les of locatie uit de OneFit jungle. We voorzien jou graag van wat extra inspiratie: deze week de wellness in Den Haag uitgelicht. Geen twijfel meer over mogelijk wat jij gaat doen dit weekend!

Bij inspannen hoort ontspannen. En dat kan maar al te goed bij één van de nieuwe OneFit locaties in Den Haag. (Of bij allemaal). Toe aan wellness met een vleugje fitness? Gun jezelf meermaals een bezoek aan de volgende locaties:

Amrâth Kurhaus

Kurhaus spa

Vanuit het binnenzwembad uitkijken over de prachtige kust van Schevingen, klinkt hemels toch? Het Kurhaus beschikt over een luxe en nieuwe spa waar jij met je OneFit membership gebruik van kan maken! Geniet van de Finse sauna, de infrarood-warmtecabine, het stoombad en de neveldouche. Ook nog zin in een kleine workout? Amrâth Kurhaus beschikt over een kleine gym met een multifunctioneel krachtapparaat en heeft diverse cardio mogelijkheden. Kortom,  een fantastische wellness in Den Haag waar je perfect tot rust kunt komen.

Active Club Den Haag

Active Club Den Haag

Op zoek naar wellness en fitness onder één dak? Dan tref je het bij Active Club Den Haag. Naast een trainingszaal met de nieuwste apparatuur heeft Active Club ook diverse faciliteiten beschikbaar voor ontspanning. De spa bestaat uit een voetenbad, een droge 90 graden sauna, een stoombad, twee infrarood / UV warmte lampen, een koud dompelbad en een relaxruimte.

Carlton Sports Health Center

Carlton Sports Health Center

Bezoek deze fijn gelegen locatie als je toe bent aan ontspanning. Je kan hier heerlijk relaxen en zwemmen in de spa. Geniet van het stoombad en kom helemaal tot rust in de binnen- of buitensauna. Heb je ook nog zin in een workout? Dan zijn de fitness faciliteiten een mooie bijkomstigheid. Kom ontspannen (en eventueel inspannen) bij Carlton Sports Health Center en vergeet niet een fijne strandwandeling te maken na je bezoek. Top wellness in Den Haag!

Tags: