Het aanbod van OneFit is daverend! Daarom helpen we onze members graag een handje; elke week vissen we een bijzondere les of locatie uit de OneFit jungle. We voorzien jou graag van wat extra workout inspiratie. Met twee nieuw aangesloten zwembaden bestaat het aanbod inmiddels uit 5 fantastische zwemlocaties. Er is een enorme variëteit om te zwemmen, sla daarom je (vlinder)slag in Amsterdam!

Marnixbad Amsterdam

Fullbody workout

We hebben ooit allemaal leren zwemmen als kind, omdat het zo ongeveer ingebakken is in de Nederlandse cultuur. Heel erg fijn want zwemmen is een workout voor iedereen. Natuurlijk zwemt niet iedereen als Pieter van de ene naar de andere kant maar het blijft een full body workout. En niet alleen dat is ontzettend fijn maar baantjes trekken is ook een mentale ontspanning. Tegelijkertijd werk je aan een grotere longinhoud, dit werkt weer in je voordeel tijdens andere trainingen. Juistem, een win-win situatie en extra fijn; niet blessure gevoelig. Steker nog, zwemmen is een uitstekende workout om te integreren in je fitness routine. Tijdens de rustdagen van je trainingen kun je prima gaan zwemmen, dankzij de gewichtloosheid in het water is de belasting van de spieren heel anders.

Zwemmen in Amsterdam

Nieuw aangesloten in Amsterdam West is Sportplaza Mercator waar de fanatiekelingen na het zwemmen ook nog de gym in kunnen gaan. In Amsterdam Oost zwem je bij Sportfondsenbad Oost onder het authentieke dak van een voormalig koolgasstokerij, in dit historische pand kan je baantjes trekken in het 25 meter bad én bubbelen in de verwarmde whirlpool. Bijlmer Sportcentrum heeft een groot bad met genoeg ruimte om rustig te kunnen zwemmen. Eén van de bekendste baden van Amsterdam is het Zuiderbad, gelegen bij het museumplein. Het bad was voorheen een rijwielschool. Uniek en erg knus zijn de omkleedhokjes die een vintage vakanie gevoel geven. Bij Het Marnix zwem je met uitkijk op de Singelgracht en kan je naast het banen zwemmen ook terecht voor een lesje Aqua BBB of Aqua joggen.

Voor zwemmen in Amsterdam zit je met je OneFit membership dus ontzettend goed. See you in the pool! 

Tags: