Pilates - Femme Gym

Sunday January 14 from 12:00 to 13:00

Waitlist
Who goes? 0

About the class

Ook zo stijf als een hark geworden? Pilates is een workout bestaande uit grondoefeningen waarmee je beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van de spieren bevordert. Het is een workout waarbij de focus ligt op de core van je lichaam. Wil je aan je buikspieren werken en weer zo flexibel worden als een elastiekje, dan is pilates de perfecte workout voor jou!

Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen? Een beetje geïntimideerd door de macho’s die flink wat gewichten stonden te pompen en vrouwen die er uit zagen alsof ze zo door konden naar een leuk feest? Bij FemmeGym willen we dat iedere vrouw zich thuis voelt. Of je nu een ervaren sporter bent, heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien; wij zijn de sportschool die je zoekt! Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste! Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp, tot zumba; we bieden alles!

Specifics

Make sure you arrive five minutes before the lesson begins. If you are late, your place might be given to someone else! Clean sports shoes and a hand towel are mandatory. There are lockers you can use which work with a personal code. There are also showers and a sauna.

41 reviews

   Reserve this class Cancel Reserved
   Jan van Galenstraat 96, 1056 CD Amsterdam
   It is not possible to reserve this class any more.
   We use cookies

   Forgot password

   Don't have an account yet? Sign up

   Select your city