Restorative Yoga - Yogaspot

Tuesday April 17 from 17:30 to 18:45

Waitlist
Who goes? 0

About the class

Yoga voor herstel en wederopbouw.Waarom?
Wanneer we veel gegeven hebben - fysiek en/of mentaal- kun je je zwak, uitgeput, gestressed of uit balans voelen. Het contact met je lichaam vermindert en het is moeilijk om te voelen wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Restorative yoga helpt je om jezelf te resetten en gestagneerde/geblokkeerde energie vrij te maken.Effect?
Door ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwende capaciteit van het lichaam. We stimuleren op subtiele wijze de bloedcirculatie, zodat energie en opgebouwde spanning vrijkomen. Het lymfestelsel krijgt dan de ruimte om afvalstoffen af te voeren. Doordat we tevens diep op het zenuwstelsel inwerken, kan je diepe chronische spanningspatronen ontmantelen, je immuunsysteem verbeteren en lichaam en geest terugbrengen naar hun originele staat van balansHoe?
Restorative yoga voedt je in het vermogen van aandacht. Je leert jezelf te identificeren: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. Je (her)ontdekt ruimte van waaruit je weer keuzes kunt maken. Door de opbouwende houdingen kom je weer in harmonie met je natuurlijke lichamelijke ritmes. Leven aan de hand van deze ritmes is de sleutel naar goede gezondheid.

Specifics

Je dient minimaal 10 minuten vóór de les begint aanwezig te zijn! Vergeet niet in te checken met de OneFit app!

121 reviews

   Reserve this class Cancel Reserved
   Laan der Hesperiden 142, 1076 DX Amsterdam

   Teacher

   • Natasa Mojsilovic
   It is not possible to reserve this class any more.
   We use cookies

   Forgot password

   Don't have an account yet? Sign up

   Select your city