Download the app
Install

Boulderen - Boulderhal Energiehaven

Saturday July 14 from 16:00 to 17:00

First come first served
Who goes? 0

About the class

Boulderen is het creatieve en gezellige alternatief voor de sportschool! Boulderen verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid, coördinatie en gevoel voor evenwicht.
Boulderen is in korte tijd immens populair geworden. De korte klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Bij boulderen gebruik je geen touw en klimgordel. Dikke valmatten onder de wanden van 4 meter hoog zorgen voor veiligheid.
Er is geen diploma nodig. Je krijgt een korte uitleg en kunt daarna meteen aan de slag. Je mag de hele dag blijven. Alleen komen is geen probleem, voor boulderen heb je geen partner nodig. Desalniettemin boulder je zelden alleen. Met andere bezoekers puzzelen op een boulder en kijken hoe zij het doen, maken het een gezellige sport.
Naast soepele sportkleding en schone zaal sportschoenen (liefst met witte zolen) heb je niets nodig. Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor 3 euro.

Specifics

Wear comfortable gym clothes and sneakers with a white sole. Even better are special climbing shoes, and you can rent those for €3,50.

0 reviews

   Reserve this class Cancel Reserved
   Elektronweg 10A, 3542 AC Utrecht
   No online reservation possible
   We use cookies

   Forgot password

   Don't have an account yet? Sign up

   Select your city