Rotterdam

Vandaag haal jij het Máximale uit je OneFit membership. Begin kalm met een les yin yoga bij Today Training om 09.15. Even rustig wakker worden zonder een toeter in je oor.

Of ga een uurtje buitenspelen op de Skiberg in het Bergse Bos, in de Koningsdag special van Natuurlijksportief om 9.30.

Blijf nog even oranje onderen en doe mee met de 90-minuten yoga voor die-hards bij Bikram Yoga Rotterdam.

Den Haag

Terwijl je arme ouders in het park aan het spijkerpoepen zijn, begin jij jouw Koningsdag met een heerlijke yogasessie ‘op een koninklijke manier’ bij Knetemann Quality Fitness Den Haag om 9.30. Je mag in je oranje pakje meedoen, kun je daarna gelijk door.

Amsterdam

Sta vroeg op doe mee met de WOD bij Endurance bij Powerbox Amsterdam. Da’s een combi van roeien, fietsen en rennen. En roeien is een giga handige skill voor als je straks de feestboten wil inhalen.

De dag na Koningsdag ben je natuurlijk nog minder waard dan het kleingeld waar de oud-Koningin op staat, maar de The White Door studio kun je sowieso aan. Een mooie plek om in balans te komen bestaat bijna niet, dus join die yin en yang balance les.

Utrecht

Op Bikram Yoga Utrecht kun je altijd rekenen. Wat er ook gebeurt, hier gaan ze onverstoord door met pranayamas en have maan poses. Om 08.00 beginnen ze. Negentig minuten lang kun je hier doen alsof er niets aan de hand is – en als je helemaal gestretcht en schoon de studio uitwandelt kun je de (oranje) wereld weer aan.

Hij staat niet in het rooster en je hoeft niet te reserveren, maar een workout is het zeker wel: op Koningsdag ben je welkom om mee te dansen op de bamboevloer tijdens de Shoeless Silent Disco bij De Yogaschool Utrecht. Be sure to shake en breng je Wilhelmina’s mee, want de opbrengst gaat naar Stichting Free A Girl. Tijd: de hele dag!

Tags: