Yes! De zon is weer volop aan het schijnen en het kwik loopt snel op. Tijd om te genieten van het heerlijke weer, maar niet door languit in de zon te gaan liggen natuurlijk. Denk outside the box en probeer eens een gave workout buiten de komende dagen.

Wij hebben 8 toffe workouts voor je die je makkelijk met je OneFit membership kunt doen terwijl je geniet van het zonnetje. Lees snel verder!

Amsterdam

Jezelf keihard uitdagen, maar toch genieten van het IJ en de zon? Dat kan bij Y-GYM op IJburg. Hier kun je doordeweeks tot het uiterste gaan in de frisse buitenlucht.

Lekker een balletje slaan kan natuurlijk ook. Overdag is het daar misschien iets te warm voor, maar bij Amstelpark kun je doordeweeks tot 23.00 uur en in het weekend tot 20.00 uur terecht. Go for it!

Rotterdam

Zin in waterpret? Neem dan eens een kijkje bij Fun Forest. Het water moet nog even opwarmen, maar die kou zorgt er wel voor dat je extra gemotiveerd bent om te blijven staan tijdens het suppen. Natuurlijk kun je ook gewoon gaan kanovaren zodat je zeker weet dat je droog blijft.

Genieten van een intense workout in het Hoge Bergse Bos? Dan moet je bij Outdoor Valley Fitness zijn. Hier kun je de frisse buitenlucht inademen en alsnog een goede workout krijgen.

Den Haag

Trek de stoute schoenen aan en ga naar Aloha Surf. Hoe lekker is het om de komende dagen de zee in te duiken (niet aan de kou denken!) op een surfplank?! En ben je niet zo van het surfen, dan hoef je geen surfles te boeken. Bij Aloha Surf kun je ook lekker suppen.

Hou je van hardlopen, maar kun je wel wat extra kracht en souplesse in je spieren gebruiken? Dan raden wij je aan om eens een les te reserveren bij Yoga4Running. Hier begin je met yoga en ga je vervolgens een stuk hardlopen.

Utrecht

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe even uit het zonnetje te stappen en af te koelen. En dat kan in zwembad Safari. Hier kun je relax een aantal baantjes trekken óf voor een lekkere workout gaan zoals Aquabootcamp of Aquarobics.

Waar je ook woont in Utrecht, bij BuitenGewoonFit kun je heerlijk buiten bootcampen in de verschillende parken van de stad. En dat bieden ze ook nog verschillende soorten bootcamp aan. Zoals een power bootcamp in het park aan de Vlampijpstraat of een lichtere versie in het Wilhelminapark.

Meer toffe workouts (zowel binnen als buiten) check je natuurlijk in de OneFit app. Sport ze en geniet van de zon!

Tags: