Hoe werkt het?

Zit je aan je max aantal workouts per periode (18 voor Pro, 16 voor Regular of 4 voor Lite) of heb je de max van zes (Pro), vier (Regular) of twee (Lite) workouts per locatie per periode bereikt? Dan heb je nu de optie om Extra Workouts te reserveren. Volg de instructies in de app en voor je het weet sta je alweer te zweten op je favoriete locatie. 

Let op: je krijgt tijdens reservering een slider waarmee je de prijs van de Extra Workout en de no-show regel bevestigt. Dit is van belang, anders kun je de les niet reserveren.

En hoe vaak mag dat?

De beste workouts kennen geen grenzen. Dat weten wij ook wel. Een Extra Workout kun je dus zo vaak reserveren als je wil. Hier zit geen limiet aan.

Wat kost het?

De prijs van een Extra Workout verschilt per locatie. Hier kun je een indicatie van de prijzen vinden. Heb je een Extra Workout gekocht? Dan wordt deze binnen drie dagen automatisch afgeschreven.

Als je niet kunt deelnemen en je jouw workout niet op tijd annuleert, wordt de prijs van de Extra Workout automatisch afgeschreven en geldt deze als een no-show.

Zitten er nog addertjes onder het gras?

Nee. Met extra bedoelen we ook echt extra. Alle andere regels met betrekking tot reserveren vervallen wanneer je een Extra Workout plant. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij het reserveren van je Extra Workout niet langer gelimiteerd bent tot maximaal zes reserveringen. Ook mag je zelfs meer dan twee check-ins doen per dag. 

Let op: de Extra Workout optie is alleen mogelijk bij de gyms en studio’s die deze feature beschikbaar stellen.

Een Extra Workout annuleren

Wanneer je een Extra Workout op tijd annuleert, of een andere reservering bij de partnerlocatie annuleert waardoor de nieuwe reservering toch binnen de zes, vier of twee bezoeken per locatie of het maximum inbegrepen bezoeken van je membership valt, zal het extra tarief niet in rekening worden gebracht.

Let op: de Extra Workout optie is alleen mogelijk bij de gyms en studio’s die deze feature beschikbaar stellen.

Als je dus klaar bent voor nog meer Sweat and Joy, dan weet je nu hoe laat het is: tijd om die extra workouts aan je sportschema toe te voegen!

Lees ook ons FAQ artikel over extra workouts voor nog meer info.

Benieuwd naar alle hacks?
#1 – Filter je workout
#2 – Selecteer je favo locaties
#3 – Friends that work out together, stay together
#4 – De baas over je notificaties
#5 – Beoordeel je workout
#6 – Open training; zo werkt ‘t
#7 – Inchecken voor je workout
#8 – Track je OneFit bezoeken
#9 – Jouw membership managen

Tags: