OneFit Runners is een community voor alle run fanatics en iedereen die er gewoon niet van houdt om alleen te sporten. Elke week kun je meelopen met een intensieve, maar vooral ook gezellige run in jouw stad.

Hardlopen met OneFit

Klaar om aan de slag te gaan? We regelen een uitdagende run voor je, speciaal afgestemd op elke stad specifiek. Lokale trainers zorgen ervoor dat je jezelf naar nieuwe hoogtes drijft en een hardloop pro wordt.

Als extraatje ontvang je tijdens je eerste run van ons een OneFit Runners shirt die je mee naar huis kunt nemen. Hoe tof is dat?

Let op: check het schema per stad om te zien op welk niveau de lokale trainer de run geeft. Dit verschilt.

Selecteer jouw stad

Meedoen? Je kunt eenvoudig een run in je eigen stad reserveren met je OneFit membership. Ze vinden elke woensdag plaats.

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag

Pssst: neem vooral een (running) buddy mee! Ook niet-OneFitters zijn welkom.

Een tip: sla de OneFit Runners op als Favoriet met ❤ in de app en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van een nieuwe workout.

Extra’s

Je bent natuurlijk niet zomaar een runner, maar een échte OneFit Runners member. En daarom hebben we nog meer voor je!

Woon of werk je in Amsterdam? In juli en augustus kun je elke donderdag meelopen met RunForLunch by Björn Borg. Een super fitte en healthy run als break tijdens je werkdag. En als afsluiter krijg je ook nog eens een gratis lunch.

Check snel het rooster van de OneFit Runners en reserveer een plekje op donderdag.

Tags: