Jordaan

Bij De Nieuwe Yogaschool vind je alles wat je nodig hebt: alle yoga- en meditatielessen die je nog wilde proberen, een biologische lunchroom in huiskamerstijl en een stiltetuin. Meer fan van een kleinere setting? Het rooster van The Conscious Club kan jouw keuzestress net zo goed triggeren, maar de yogaruimtes hier zijn kleiner. Ze geven allerlei soorten yoga, meditatie en dans. Plus: iedere maand zijn er specials. Ook hoog op ons favorietenlijstje staat Sportstudio 79; een lichte gym met al het materiaal om jouw conditie en kracht naar een next level te tillen tijdens HIIT’s, WODs en andere workouts.

Centrum

Wil je na het shoppen even lekker neerploffen? Het liefst op een mat, mét fijne yogaposes? Dan zijn Svaha Yoga Downtown of Yoganida jouw places to go to – voor vinyasa tot yin en kundalini tot thai massage-les. Een fijne gym voor een workout in je eentje is TrainMore aan de Singel. Je kunt er zelf fitnessen, maar ook aan bokslessen of aan de HIIT workouts georganiseerd door High Studios deelnemen. Gaat dat meemaken!

Grachtengordel

Amsterdam Centrum

Bij Studio Anna Mora weten ze wat ze doen als het gaat om pilates, yoga, trampoline fitness en barre. Hun lessen zijn niet voor niets favo onder OneFitters. Liever naar een echte gym om zelf te trainen of een toffe les te volgen? Dan wil je Splash checken. Bij de toffe, rauwe gym Underground kun je óók zelf gaan trainen, maar een HIIT les, killer workout of bokstraining zijn ook opties – en vooral: aanraders!

Sporten in andere stadsdelen van Amsterdam:

Sporten in Amsterdam Noord
Sporten in Amsterdam Oost
Sporten in Amsterdam Zuid
Sporten in Amsterdam West
Sporten in Amsterdam Zuidoost
Sporten buiten de ring in Amsterdam

Tags: