De Pijp

Ga je naar Sukha Yoga, dan denk je dat je een Amsterdamse huiskamer binnenloopt. En de yogalessen doen je zeker ook thuiskomen, bij jezelf. Op de Albert Cuyp moet je zijn voor serieuze lessen en serieus zweten. The Workout Studio geeft er circuit trainingen, BBB en bootcamp trainingen, indoor én outdoor (in het Vondelpark). En iets verderop, bij HIIT FIT, moet je zijn voor de no nonsens HIIT- en bokstrainingen. Ook bij boksschool Ready to Rumble kun je tot het gaatje gaan tijdens de gewilde zaktrainingen.

Oud-Zuid

You gotta love de hot yogalessen bij Hot Flow Yoga Amsterdam. Of het nu vinyasa, relax of power yoga is, iedere workout hier eindig je met het chillste gevoel ooit. Voor een heftige workout zoals boksen, pilates of bootcamp is Training Zuid een toplocatie. En in deze buurt ligt ook Great; een ruime gym is waar je kunt fitnessen met behulp van de hipste apparatuur en ook lessen kunt volgen. Ze hebben daarnaast een aparte ruimte voor goede barre en yogalessen (Great Yoga). En: een spa. Winnings!

Zuidas

Gustav Gym Zuidas heeft het fancy sfeertje van de Zuidas helemaal omarmd. In deze high end sportschool kun je alles trainen: van HIIT circuits tot boksles en yoga tot roeien. Of je checkt in om je eigen workout te doen. Wil je liever bikkelen op een andere manier? Bij N-Ice kun je je lichaam en gezondheid binnen 3 minuten een boost geven. Je hoeft er alleen maar even de kou (uh, -110 ̊C) voor te trotseren.

Amsterdam Zuid

Sporten in andere stadsdelen van Amsterdam:

Sporten in Amsterdam Centrum
Sporten in Amsterdam Noord
Sporten in Amsterdam Oost
Sporten in Amsterdam West
Sporten in Amsterdam Zuidoost
Sporten buiten de ring in Amsterdam

Tags: