Pole fitness - Aerialstudio.Amsterdam

Saturday 14 July van 13:00 tot 14:00

10 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Pole fitness® dat wordt beoefend in Shape all in, is een complete workout die is ontwikkeld om een beter figuur, een betere conditie, meer (spier)kracht, maar ook meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Tijdens een Pole fitness® workout worden veel spiergroepen getraind, zowel op een spierversterkende wijze als qua spieruithoudingsvermogen.

Het beoefenen van Pole fitness® heeft een aantal voordelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Je ontwikkelt een betere conditie, spierkracht en flexibiliteit. Je wordt automatisch strakker door een leuke full body workout. Behalve dat Pole Fitness goed is voor je algehele conditie, is het ook goed voor je zelfvertrouwen.

De lessen blijven continue een leuke uitdaging voor jezelf door de gevarieerde dans- en paaltechnieken.Je zelfvertrouwen groeit doordat je tijdens deze high-impact workout sportieve vaardigheden leert, die je niet voor mogelijk had gehouden.
De Pole fitness® workout is geschikt voor iedereen die sterker, strakker en leniger wilt worden, maar vooral ook gezelligheid en plezier wil beleven tijdens het sporten.
De workout is voor iedereen toegankelijk, met of zonder basisconditie.

Het programma biedt een perfecte opbouw en samenstelling van technieken in niveaus, waardoor iedereen - ongeacht sportachtergrond - aan deze uitdaging kan beginnen op een veilige en haalbare manier.

Paaldansen vereist onze huid voor grip op de paal, draag een mouwloze top en korte broek en draag geen accessoires. Gebruik vóór de les geen body & handlotion / olie om een ​​betere grip te krijgen.

Bijzonderheden

De studio bevindt zich in de sportschool Shape All-in. LET OP: de lessen zijn op sokken of blote voeten. Heel graag uiterlijk 5 minuten VOOR de les aanwezig zijn. Neem een eigen hangslotje mee voor het gebruik van een locker. T-shirts aan met korte mouwen (blote oksels zijn niet toegestaan) en broekjes met minimaal 10 cm pijpen zijn verplicht om gebruik te mogen maken van de doeken.

24 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   van Hallstraat 617, 1051 HE Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad