Modern | Basic/Beg - Chasse Dance Studios

Tuesday 17 April van 18:00 tot 19:15

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

This course focuses on the following topics: floor work, relaxation, dynamics, jumping ability, turning, space and body language.
---
De les is een variatie van de release-techniek, de ballet-techniek en werken aan verlenging.
Het maximale uit jezelf halen in uitdagende off-balance oefeningen. De vrijheid vinden in het opstrekken en vertrouwen te vallen in opperste verlenging. Er zitten veel off-balance draaien in die steeds makkelijker gaan naarmate je ze blijft doen. De diagonaal zit vol met snelle overgangen, waarin je steeds van been en richting veranderd met draaien, vallen en dynamische flow.Aan het einde van de les wordt er vaak specifiek aandacht besteed aan sprongen, zowel grote als kleine sprongen. Je kunt in de les zelf bepalen hoeveel je wil geven. Ook is er ruimte om oefeningen op eigen tempo uit te voeren en te zoeken binnen je eigen lichaam. Het is tenslotte jouw les en lichaam waarin je zelf kunt experimenteren. De les heeft dan ook een speelse inval, er zullen af en toe niveau verschillen zijn waarin de een de ander weer kan inspireren. De sfeer is vriendelijk, waardoor iedereen voor zichzelf kan werken en zich volledig kan geven. Ongeacht of je zelf kritiek hebt, die kun je opzij  leggen door gewoon te ervaren en grenzen te verleggen.

Bijzonderheden

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. In de studio's geen straatschoenen en schoenen met zwarte zolen.

29 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Studio 1 - Chassestraat 64 , Amsterdam

   Docent

   • Bart Sluis
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad