Kickboksen Gevorderden - Ettaki Gym

Friday 18 May van 20:00 tot 21:00

6 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Kickboksen is een populaire vechtsport, waarbij zowel de benen als de handen gebruikt mogen worden. Simpel gezegd worden de stoten van boksen gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo. Onze lessen zijn een mix van kickboksen en Muay Thai, waardoor je een unieke vechttechniek leert. Boksen en ‘clinchen’ maken ook onderdeel uit van onze trainingen. De lessen zijn hierdoor gevarieerd en voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Met deze intensieve technische trainingen leer je alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest op topniveau te krijgen. Sommige gevorderden doen aan wedstrijden of hebben ooit aan wedstrijden meegedaan; anderen willen simpelweg recreatief bezig zijn.

Bijzonderheden

LET OP: Kom minimaal 10 minutes voor aanvang van de les. Ben je niet op tijd dan wordt je plek in de les aan iemand anders gegeven. Mocht je geen eigen handschoenen hebben dan kun je deze bij de locatie huren voor €5,- kom in dit geval 15 minuten voor aanvang van de les. Voor de les 'sparren voor beginners' is basiskennis over kickbokstechnieken een vereiste en dien je een tok en een bitje te gebruiken (voor vrouwen alleen een bitje). Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht.
Voor de les 'dames kickboksen' en 'kickboksen recreanten' zijn scheenbeschermers verplicht. Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht of gehuurd.

4 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Bilderdijkkade 59-61, 1053 VJ Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad