Sparren voor beginners - Ettaki Gym

dinsdag 17 april van 18:00 tot 19:00

4 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Sparren voor beginners is de perfecte training als jij als (beginnend) kickbokser wilt leren sparren.


De les bestaat uit de basistechnieken van het sparren, en je bent ten alle tijden onder begeleiding van een ervaren trainer, zodat je naar verloop van tijd zelfstandig kunt sparren!
Voor deze les is basiskennis over kickbokstechnieken een vereiste en dien je een tok en een bitje te gebruiken (voor vrouwen alleen een bitje). Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht.

Bijzonderheden

Let op: aan de zak trainingen kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Vanwege de populariteit is het raadzaam om ruim op tijd te komen, minimaal 10 minuten voor aanvang van de les. Ben je niet op tijd dan wordt je plek in de les aan iemand anders gegeven. Mocht je geen eigen handschoenen hebben dan kun je deze bij de locatie huren voor €5,- kom in dit geval 15 minuten voor aanvang van de les, zodat je genoeg tijd hebt om de handschoenen te huren.
Voor de les 'sparren voor beginners' is basiskennis over kickbokstechnieken een vereiste en dien je een tok en een bitje te gebruiken (voor vrouwen alleen een bitje). Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht.
Voor de les 'dames kickboksen' en 'kickboksen recreanten' zijn scheenbeschermers verplicht. Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht of gehuurd.

Niveau:
Beginner
Intensiteit:
Hoog

13 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Favoriet Bilderdijkkade 59-61, 1053 VJ Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad