Bodyshape - Femme Gym

Tuesday 17 April van 18:30 tot 19:30

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Bodyshape is een high/low-impact les met een flink tempo. Hierbij worden zowel de grote als de kleine spiergroepen getraind. Er wordt dus zowel aan de conditie als aan het verstevigen van het lichaam gewerkt. Ideaal voor jou als je een uur flink willen zweten. Doordat de docente allerlei variaties aanbied is het een geschikte les voor zowel beginners als gevorderden.

Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen? Een beetje geïntimideerd door de macho’s die flink wat gewichten stonden te pompen en vrouwen die er uit zagen alsof ze zo door konden naar een leuk feest? Bij FemmeGym willen we dat iedere vrouw zich thuis voelt. Of je nu een ervaren sporter bent, heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien; wij zijn de sportschool die je zoekt! Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste! Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp, tot zumba; we bieden alles!

Bijzonderheden

Zorg dat je bij FemmeGym 5 minuten van te voren aanwezig bent. Als je later bent dan kan jouw plekje in de les aan iemand anders gegeven worden. Schone sportschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er zijn lockers en hiervoor hoef je niets mee te nemen want deze werken met een code. Bij FemmeGym kun je gebruik maken van de sauna en douches.

80 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Vancouverstraat 6hs, 1056 DV Amsterdam

   Docent

   • Micky
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad