Kickfun - Femme Gym

Friday 18 May van 18:30 tot 19:30

1 plek vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Kickfun is de les waarbij je alle frustraties van de dag lekker kunt botvieren op een kickbag. Je leert verschillende bokstechnieken, traptechnieken en allerlei leuke combinaties. Dit allemaal op de opzwepende beat van de muziek. De boks- en traptechnieken zijn een middel om aan de conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en te ontspannen. Je staat in duo’s aan een kickbag, super leuk dus om samen met je beste vriendin te doen.


Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen? Een beetje geïntimideerd door de macho’s die flink wat gewichten stonden te pompen en vrouwen die er uit zagen alsof ze zo door konden naar een leuk feest? Bij FemmeGym willen we dat iedere vrouw zich thuis voelt. Of je nu een ervaren sporter bent, heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien; wij zijn de sportschool die je zoekt! Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste! Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp, tot zumba; we bieden alles!

Bijzonderheden

Zorg dat je bij FemmeGym 5 minuten van te voren aanwezig bent. Als je later bent dan kan jouw plekje in de les aan iemand anders gegeven worden. Schone sportschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er zijn lockers en hiervoor hoef je niets mee te nemen want deze werken met een code. Bij FemmeGym kun je gebruik maken van de sauna en douches.

50 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Vancouverstraat 6hs, 1056 DV Amsterdam

   Docent

   • Valeria
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad