TRX - Fitness Zuidas

dinsdag 17 april van 18:45 tot 19:30

First come first served
Wie gaat er? 0

Over de les

LET OP! Deze les is altijd druk. Neem om deze les te reserveren contact op met Fitness Zuidas op het volgende nummer: 020-6611908! Deze les moet je een week van te voren bij Fitness Zuidas reserveren.





TRX training is een nieuwe trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band met twee handvatten. Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt. In tegenstelling tot veel reguliere fitnessapparaten waarbij de bewegingsvrijheid wordt beperkt, vergt een soortgelijke oefening op de TRX suspension trainer een betere techniek en meer stabilisatie om de oefening goed uit te voeren. Dit heeft als voordeel dat spieren sterker geactiveerd worden en er daarbij meer spieren worden geactiveerd om het lichaam tijdens de beweging te stabiliseren. Ook de Core (het centrum van het lichaam, waaronder de buik- en onderrugspieren) wordt zeer goed getraind daardoor en men zal over het hele lichaam sterker worden, in plaats van slechts één spier, doordat zwakke plekken effectief worden getraind. Daarnaast zal het energieverbruik in rust na de training toenemen juist doordat er veel spieren tegelijkertijd worden getraind. TRX Suspension training is dus een effectieve manier om sterker te worden, de Core spieren te trainen, een betere controle over het lichaam te krijgen en de stofwisseling in een korte intensieve training te verhogen.

Bijzonderheden

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Er zijn lockers waarvan je gebruik kunt maken, fietssleutel als borg! Indoorschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er is een sauna met relaxruimte en stortdouche. Op woensdag tussen 9.00-19.00 is het damesdag. In de sauna draag je geen badkleding en zorg dat je daar een handdoek bij je hebt. Aan de bar kun je na afloop van je training een eiwit shake kopen.

Fitness Zuidas biedt los van het OneFit rooster meerdere Spinning lessen aan. Je kunt de locatie altijd even bellen of er nog een plekje is en daar ter plekke inchecken.

Niveau:
Alle
Intensiteit:
Laag

3 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Favoriet Wijenburg 90A, 1082 VW Amsterdam

   Docent

   • Yvonne
   Online reserveren niet mogelijk
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad