Yin-Yoga - Fitness Zuidas

Friday 18 May van 17:45 tot 18:45

4 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

De houdingen bij deze vorm van yoga zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. De verschillende houdingen, die altijd zittend of liggend zijn, worden 3 tot 5 minuten vastgehouden. Deze vorm van yoga stimuleert de meridianen –energiebanen – en organen. Eventuele blokkades worden opgeheven. Na een Yin Yoga les voel je je herboren.

Bijzonderheden

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Er zijn lockers waarvan je gebruik kunt maken, fietssleutel als borg! Indoorschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er is een sauna met relaxruimte en stortdouche. Op woensdag tussen 9.00-19.00 is het damesdag. In de sauna draag je geen badkleding en zorg dat je daar een handdoek bij je hebt. Aan de bar kun je na afloop van je training een eiwit shake kopen.

Fitness Zuidas biedt los van het OneFit rooster meerdere Spinning lessen aan. Je kunt de locatie altijd even bellen of er nog een plekje is en daar ter plekke inchecken. Op vrijdagochtend zijn er drie lessen van 30 minuten. Je kunt hier kiezen of je 30, 60 of 90 minuten wilt blijven sporten.

Je kan voor €2,- bokshandschoenen en beenbeschermers huren bij de receptie. Ook is in verband met de hygiene het dragen van binnenhandschoenen verplicht, deze zijn te koop voor €2,95. Je kunt eventueel ook zwachtels aanschaffen voor €8,95.

15 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Wijenburg 90A, 1082 VW Amsterdam

   Docent

   • Janneke
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad