Zumba - Fitness Zuidas

Tuesday 17 April van 18:30 tot 19:30

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Zumba is de nieuwe hype op fitnessgebied. Het is een aerobic workout, gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue en samba. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek, door middel van makkelijk te volgen pasjes. Zumba verstevigt de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de les je hele lichaam getraind. Met Zumba kun je, volgens wetenschappers, tot wel 1.000 calorieën per uur afvallen. De naam Zumba, wat ‘snel bewegen en lol hebben’ betekent, omschrijft precies waar het in onze les om draait.

Bijzonderheden

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Er zijn lockers waarvan je gebruik kunt maken, fietssleutel als borg! Indoorschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er is een sauna met relaxruimte en stortdouche. Op woensdag tussen 9.00-19.00 is het damesdag. In de sauna draag je geen badkleding en zorg dat je daar een handdoek bij je hebt. Aan de bar kun je na afloop van je training een eiwit shake kopen.

Fitness Zuidas biedt los van het OneFit rooster meerdere Spinning lessen aan. Je kunt de locatie altijd even bellen of er nog een plekje is en daar ter plekke inchecken. Op vrijdagochtend zijn er drie lessen van 30 minuten. Je kunt hier kiezen of je 30, 60 of 90 minuten wilt blijven sporten.

Je kan voor €2,- bokshandschoenen en beenbeschermers huren bij de receptie. Ook is in verband met de hygiene het dragen van binnenhandschoenen verplicht, deze zijn te koop voor €2,95. Je kunt eventueel ook zwachtels aanschaffen voor €8,95.

22 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Wijenburg 90A, 1082 VW Amsterdam

   Docent

   • Mark
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad