Hot Vinyasa Flow - Hot Flow Yoga Jordaan

Tuesday 17 April van 17:00 tot 18:00

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Kickstart your practice in this high energy class with a focus on alignment and appropriate movement patterns that will leave you feeling strong, confident and calm. Some experience recommended (but everyone is welcome.) Heated room 35-38 degrees

Bijzonderheden

Let op je fiets!
Wanneer je Hot Flow Prinsengracht bezoekt, houd dan rekening met onze buren en zorg ervoor dat je je fiets op de brug parkeert en niet aan de voorkant van het gebouw. We willen niet dat onze buren moeite ervaren met het betreden van hun leefruimte of gedwongen worden om je fiets te moeten verwijderen, wat ze zullen doen als ze geparkeerd staan voor het gebouw.

LET OP: je eigen handdoek meenemen is hier verplicht. Handdoeken zijn ook te huur voor €1. Check bij welke locatie je hebt ingeschreven. Je bent welkom vanaf 5 minuten voor aanvang van de les vanwege andere lessen. Als je te laat bent, kan het zijn dat je niet meer aan de les kunt deelnemen. De kleedkamer is voor gemeenschappelijk gebruik. Voor mannen is het verplicht om een shirt of tanktop te dragen.

433 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Prinsengracht 489, 1016 HP Amsterdam

   Docent

   • Tara Chirimar
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad