Iyengar Yoga Intermediate - Iyengar Yoga Centrum Amsterdam

vrijdag 18 mei van 18:30 tot 20:00

4 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Iyengar yoga is een methode waarbij precisie en begrip van het lichaam centraal staan; het richt zich op groei in je yogabeoefening. Om een veilige vooruitgang mogelijk te maken, gebruik je bij Iyengar yoga hulpmiddelen (props) zoals blokken, dekens, riemen, bankjes. De hulpmiddelen ondersteunen je lichaam, bewerkstelligen een groter lichaamsbewustzijn en verruimen je mogelijkheden. Iyengar yoga gaat verder dan alleen fysiek werk; niet alleen lichaam maar ook geest breng je in balans.

Bijzonderheden

LET OP:
Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Is dit de eerste les bij Iyengar Yoga Centrum? Wees er dan 15 minuten voor aanvang van de les. Er zijn geen lockers aanwezig maar gedurende de les kan niemand bij je spullen komen. Tijdens de les moeten je armen en benen goed zichtbaar zijn en draag daarom een korte broek of legging. Na de les kun je gebruik maken van de douches.


Deelnemers die geen ervaring hebben met Iyengar yoga, worden aangeraden om eerst naar een niveau 1 of 1/2 proefles te komen. Na de les kan in overleg met de docent bepaald worden welk niveau voor de deelnemer geschikt is om te volgen.

60 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Molenpad 1517, 1016 GL Amsterdam

   Docent

   • Frans Josef van Nipsen
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad