Aroma Yoga - Leef Yoga

Friday 18 May van 13:30 tot 15:00

3 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Wat is Aroma Yoga?

Aroma Yoga is een yogales waarbij je bij de meditaties en de yogahoudingen etherische oliën gebruikt. Net als yoga zijn etherische oliën duizenden jaren oud. Met behulp van de 100% pure oliën van Young Living, kun je je yoga en meditatie practice nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.Wat zijn etherische oliën?

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, olie-achtige bestanddelen van struiken, bloemen, bomen, heesters, harsen en zaden. Deze aromatische vloeistoffen worden beschouwd als de levenskracht, de Chi, de prana, van planten en worden gewonnen door een stoomdestillatie proces of door middel van compressie.Wat gaan we doen?

Lekker yoga-en en oliën ruiken en ervaren.

We starten de les met een korte meditatie. Vervolgens word je door een serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen.Voor wie? Voor iedereen! De les is voor alle niveaus en de oliën zijn heerlijk.

Als er klachten zijn of als ik ergens rekening mee kan houden, dan hoor ik dat graag bij aanmelding.

Bijzonderheden

Er wordt les gegeven in het Nederlands aan kleine groepen waarbij er aandacht is voor de cursisten door liefdevolle docenten.

1 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Derde Oosterparkstraat 86, 1091 KB Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad