Aerial Hammock Play - Rasalila

Friday 18 May van 11:30 tot 12:45

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Aerial Hammock Play; een volledige en leuke aerial body-workout!Deze les is een combinatie van aerial flow, acrobatiek en een full body workout.
We werken met de ademhaling en het verlengen en versterken van de spieren in ons lichaam. Elk lichaamsdeel komt aan bod! Door het gebruik van aerialdoeken en acrobatische moves voelt het nooit als een training, maar als een grote mensen speelplaats.

De oefeningen volgen elkaar in een vloeiende beweging op. In deze flow komen zowel core- en stretch houdingen voor en leer je hoe je door middel van zwaartekracht en ademhaling het meeste uit de practice kunt halen.
We eindigen de les met een heerlijk moment in het doek waar je weer bij jezelf kunt komen en genieten van de massage die het doek je de hele les heeft gegeven.Alle oefeningen worden stap voor stap uitgelegd, zodat je je ten alle tijden veilig voelt en het meeste uit je training kunt halen.Voor wie: Deze les is voor iedereen die niet bang is om uitdagende aerial moves te proberen, zoals ondersteboven hangen en door de lucht zweven.
Wat heb je nodig: een shirt met mouwtjes, legging/broek en een doel!

Bijzonderheden


Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Rasalila. Er zijn geen lockers maar een open kast waarin jij je spullen kunt opbergen. Er zijn geen douches aanwezig. Draag voor de Pole Flow lessen een kort broekje, een shirtje en geen schoenen maar blote voeten!

50 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Tweede Kostverlorenkade 67, Studio Boven

   Docent

   • Suzanne Loh
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad