AerialHoop beginners 1 - Rasalila

Friday 18 May van 16:45 tot 17:45

1 plek vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Wie al eens in een paal is geklommen, schrikt niet meer terug van dit rondgebogen stukje staal.
De ringtrapeze in de lucht, daagt je uit tot andere fysieke uitdagingen qua kracht, souplesse en nieuwe trucjes.
Het is een goede work-out met showelement!Deze beginners 1 les is goed voor diegene die nieuw zijn met Aerial Hoop. Je maakt kennis met aerial conditioning en leert de basistechnieken van moves in, onder en om de hoop. Naast het leren van basismoves werken we ook aan transities van de ene move naar de andere.Je hebt geen ervaring nodig om aan deze les mee te doen!

Kleding: Voor AerialHoop lessen is het prettig om bepaalde kleding te dragen om te voorkomen dat de Hoop 'brandplekken' op je huid veroorzaakt. Draag daarom altijd strakke en flexibele leggings in combinatie met een strak shirtje met korte mouwtjes, danspakje/body of body suit. Neem ook sokken of beenwarmers mee. Draag tijdens de les geen sieraden of kleding met scherpe onderdelen! Dit beschadigd de hoops.

Bijzonderheden


Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Rasalila. Er zijn geen lockers maar een open kast waarin jij je spullen kunt opbergen. Er zijn geen douches aanwezig. Draag voor de Pole Flow lessen een kort broekje, een shirtje en geen schoenen maar blote voeten!

16 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Tweede Kostverlorenkade 67, Studio Boven

   Docent

   • TK Roberts
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad