Belly Dance - Rasalila

Friday 18 May van 18:00 tot 19:00

1 plek vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Wil je je verleidelijk voelen? Beter in je vel zitten en zelfvertrouwen uitstralen? Dan is buikdansen wellicht wat voor jou!
Deze gracieuze dans vindt zijn oorsprong in het Midden-Oosten van 5000 jaar geleden en dreigde in de vergetelheid te raken, totdat Shakira het eind jaren negentig weer nieuw leven in blies.
Naast de vrouwelijke en sensuele bewegingen die je tijdens de les leert, is het een volledige workout, waarbij je je buikspieren versterkt en je flexibiliteit vergroot. Ontdek je innerlijke godin en doe mee aan deze les! Kledingtips:
Het is prettig om kleding te dragen die de contouren van het lichaam onthullen. Bovenal – draag kleding waarin je zelfverzekerd voelt. Zorg ervoor dat je een sjaal of een riem meebrengt om je heupen te accentueren.

Bijzonderheden


Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Rasalila. Er zijn geen lockers maar een open kast waarin jij je spullen kunt opbergen. Er zijn geen douches aanwezig. Draag voor de Pole Flow lessen een kort broekje, een shirtje en geen schoenen maar blote voeten!

20 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Tweede Kostverlorenkade 67, Studio Boven

   Docent

   • Fransy Vasilaki
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad