Download voor iPhone
Installeren

Kummooyeh - Sportcentrum Universum

vrijdag 18 mei van 19:00 tot 20:30

First come first served
Wie gaat er? 0

Over de les

Kummooyeh, ook wel kortweg kumdo genoemd is een discipline samengesteld uit diverse trainingselementen zoals: meditatie, basis bewegingen, zwaardvormen, snij-oefeningen, sparringstechnieken en Koreaans traditioneel boogschieten. Ieder element heeft een apart trainingsdoel ten behoeve van de persoonlijke ontwikkelingen van iedere Kummooyeh beoefenaar.

Kummooyeh vereist net als andere vechtkunsten, discipline en een toewijding aan training. Een nieuwe student begint met het leren van de basisoefeningen zoals de etiquetten, de verschillende standen en het voetenwerk en uiteraard hoe een goede zwaai te hanteren met een zwaard.

Bijzonderheden

Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent de eerste keer dat je gaat sporten bij sportcentrum Univerum. Neem legitimatie mee. Je gegevens worden in de administratie gezet en er worden een foto en een vingerscan gemaakt bij de balie. Dit is verplicht en nodig voor de toegangspoortjes. Verder zijn er lockers aanwezig met zowel een cijfercode als sleutel. Schone indoorschoenen en een handdoek zijn verplicht. Er zijn douches en een sauna. In de sauna is badkleding verplicht.

Niveau:
Alle
Intensiteit:
Laag

0 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Favoriet Science Park 306, 1098 XH Amsterdam
   Online reserveren niet mogelijk
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam