Kundalini Yoga - Yoga Lifestyle Studio

Tuesday 17 April van 18:15 tot 19:45

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan is een oorspronkelijke en volledige vorm van yoga en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Kenmerkend zijn de dynamische oefeningen, de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's (klank). De oefeningen hebben een sterk reinigende werking waardoor niet alleen gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost. Kundalini Yoga helpt je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en deze positief te beïnvloeden. Op deze manier kom je er zelf al snel achter wat Kundalini Yoga met je doet en wat het voor je kan betekenen. De nadruk ligt op de ervaring zelf.

Kundalini Yoga is mede door haar veelzijdigheid geschikt voor iedereen, je hoeft er niet bijzonder lenig voor te zijn. Alle lessen zijn open voor beginners!

Bijzonderheden

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt zitten en bewegen. Je bent niet verplicht om een handdoek mee te nemen. Zowel yogamatten als schapenvachten, meditatiekussens, oogkussentjes en dekens zijn aanwezig.

167 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Groenburgwal 9G, 1011HR Amsterdam

   Docent

   • Wessel
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad