Pilates - All level @NDSM (Plotterstraat 24) - Yogaschool Noord NDSM

Tuesday 17 April van 17:45 tot 18:45

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Kenmerken
De Pilates methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren.
Inhoud
De afgelopen jaren is Pilates razend populair geworden bij jong en oud, omdat Pilates een effectieve body workout is, die nar een optimale balans tussen kracht en flexibiliteit streeft. Pilates is een lichaamsoefening ontwikkeld door Joseph Pilates. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Je krijgt dus spieren met lange elegante vormen. Het is een rustige oefenmethode gericht op de juiste lichaamshouding, het versterken van core spieren (powerhouse), een juiste ademhaling en een goede uitvoering van de oefeningen. Alle bewegingen worden vanuit het centrum van kracht (Powerhouse), oftewel de diepe buikspieren, bekkenbodemspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, opgebouwd. Hierdoor verbetert de flexibiliteit, houding, en coördinatie. Net als bij Yoga wordt Pilates beoefend met intense concentratie en specifieke ademhaling.In de Pilates methode wordt gebruik gemaakt van verschillende toestellen, o.a. oefenballen en therabands (elastiek). Deze hulpmiddelen helpen je nog bewuster te worden van je lichaam en beweging.Voordelen van Pilates:Verbeter je jouw lichaamsbewustzijnBetere houdingSoepele en sterke rugOpbouw van kracht en flexibiliteitAanpakken van fysieke klachtenGeschikt voor
De all level pilates lessen zijn toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde Pilates-beoefenaars.
In de all level lessen worden verschillende opties voor de oefeningen aangeboden, zodat je de oefening op je eigen niveau kunt doen.

Bijzonderheden

Kijk voor het rooster bij Yogaschool Noord!

3 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Plotterstraat 24, 1033 RX Amsterdam

   Docent

   • Eefje de Bruijn
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad