Download voor iPhone
Installeren

Restorative Yoga - Yogaspot

dinsdag 17 april van 17:30 tot 18:45

1 plek vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Yoga voor herstel en wederopbouw.

Waarom?
Wanneer we veel gegeven hebben - fysiek en/of mentaal- kun je je zwak, uitgeput, gestressed of uit balans voelen. Het contact met je lichaam vermindert en het is moeilijk om te voelen wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Restorative yoga helpt je om jezelf te resetten en gestagneerde/geblokkeerde energie vrij te maken.

Effect?
Door ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwende capaciteit van het lichaam. We stimuleren op subtiele wijze de bloedcirculatie, zodat energie en opgebouwde spanning vrijkomen. Het lymfestelsel krijgt dan de ruimte om afvalstoffen af te voeren. Doordat we tevens diep op het zenuwstelsel inwerken, kan je diepe chronische spanningspatronen ontmantelen, je immuunsysteem verbeteren en lichaam en geest terugbrengen naar hun originele staat van balans

Hoe?
Restorative yoga voedt je in het vermogen van aandacht. Je leert jezelf te identificeren: waar houd je spanning vast en hoe kun je het bewust weer loslaten. Je (her)ontdekt ruimte van waaruit je weer keuzes kunt maken. Door de opbouwende houdingen kom je weer in harmonie met je natuurlijke lichamelijke ritmes. Leven aan de hand van deze ritmes is de sleutel naar goede gezondheid.

Bijzonderheden

Niveau:
Alle
Intensiteit:
Hoog

36 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Favoriet Laan der Hesperiden 142, 1076 DX Amsterdam

   Docent

   • Natasa Mojsilovic
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies