Pilates - ZHEMBROVSKYY

zaterdag 14 juli van 17:45 tot 18:45

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Pilates concentreert zich op houding, balans en flexibiliteit en legt de nadruk op het ontwikkelen van core strength. Bij Zhembrovskyy zijn de klassen zo ontworpen dat er geen apparatuur nodig is; je zult je eigen lichaam gebruiken als gewicht voor de oefeningen en je zult vooral op vloermatten werken. De ervaren leraren zullen je helpen om sterkere en slankere spieren te ontwikkelen terwijl je je bewust wordt van de ademhaling en de verbinding tussen geest en lichaam.

Pilates concentrates on posture, balance and flexibility and puts emphasis on developing core strength. At Zhembrovskyy the classes are designed so as no equipment is needed; you will use your own body as weight for the exercises and you will mostly be working on floormats. The experienced teachers will help you develop stronger and leaner muscles whilst bringing awareness of breath and the mind-body connection.

Bijzonderheden

De ingang van de studio is via de betonnen buitentrap links van gebouw 102. Wanneer je boven aan de trap bent is het de eerste deur rechts.
- Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
- Zorg ervoor dat je vóór het begin van de lessen via de OneFit-app incheckt en de docent informeert dat je een OneFit-student bent.
- In de studio mogen geen schoenen met een buiten- of zwart zool gedragen worden. Sokken, zachte ballet- en pointe-schoenen zijn toegestaan. Het is ook toegestaan om blootsvoets te zijn.


LET OP:
Als je problemen hebt bij het zoeken naar de locatie, bezoek de volgende website voor een specifieke route: https://www.zhembrovskyy.com/contact.

4 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Eerste Helmersstraat 104X, 1054 EG Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad