ZhemFit+ - ZHEMBROVSKYY

zaterdag 14 juli van 12:30 tot 13:30

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

ZhemFit is een intensieve fitnessles; perfect voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en uitdagende training. ZhemFit+ gaat nog een stap verder. Het is geavanceerder dan het normale ZhemFit-niveau en het is de ultieme uitdaging voor lichaam en geest die je tot het uiterste dwingt. Alexander Zhembrovskyy heeft deze unieke fitnesstraining gebaseerd op alle trainingen uit zijn professionele danscarrière. Balletdansers staan bekend om hun slanke en mooie lichamen, hun sierlijke houding en uithoudingsvermogen. Naast ballettechnieken bevat ZhemFit+ ook elementen van verschillende trainingsprogramma's zoals HIIT en Pilates. Dans- of balletervaring is niet nodig om de lessen bij te wonen. Wees echter voorbereid om te zweten!

ZhemFit is an intensive fitness class; perfect for those looking for an effective and challenging workout. ZhemFit+ takes it one step further. It is more advanced than the regular ZhemFit level and it is the ultimate challenge for your body and mind which pushes you to your very limit. Alexander Zhembrovskyy has based this unique fitness workout on all training from his professional dance career. Ballet dancers are known for their lean and beautiful bodies, their graceful posture and endurance. In addition to ballet techniques ZhemFit+ also contains elements of various workout programs such as HIIT and Pilates. Dance or ballet experience is not necessary to attend the classes. However, be prepared to sweat!

Bijzonderheden

De ingang van de studio is via de betonnen buitentrap links van gebouw 102. Wanneer je boven aan de trap bent is het de eerste deur rechts.
- Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
- Zorg ervoor dat je vóór het begin van de lessen via de OneFit-app incheckt en de docent informeert dat je een OneFit-student bent.
- In de studio mogen geen schoenen met een buiten- of zwart zool gedragen worden. Sokken, zachte ballet- en pointe-schoenen zijn toegestaan. Het is ook toegestaan om blootsvoets te zijn.


LET OP:
Als je problemen hebt bij het zoeken naar de locatie, bezoek de volgende website voor een specifieke route: https://www.zhembrovskyy.com/contact.

23 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Eerste Helmersstraat 104X, 1054 EG Amsterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad